El fill de Jesé Rodríguez i Aurah Ruiz és operat novament a Madrid

La parella està més unida a causa de la malaltia de Nyan i pel seu benestar

Jesé Rodríguez junto a su hijo
Jesé Rodríguez junt amb el seu fill | Instagram

Nyan, el fill de Jesé Rodríguez i Aurah Ruiz, s'ha sotmès a una altra operació a causa de l'estranya malaltia que pateix. Per això, el jugador ha demanat permís al Stoke City per poder viatjar a Madrid. El davanter ha publicat una imatge a Instagram on apareix ell a la Unitat de Reanimació de Crítics Quirúrgics de l'hospital i ha afegit un petit text: «Avui ha estat un dia important per nosaltres. Una vegada més, tornés a ser el meu súper guerrer».

Imagen de Jesé Rodríguez en el hospital
Imatge de Jesé Rodríguez a l'hospital | Instagram

«Sempre he vetllat per tu, m'ensenyes cada dia a superar els obstacles i a no rendir-me mai», confessava. La publicació acabava amb unes boniques paraules dedicades al seu fill: «T'estimo bebè Nyan». Els seus seguidors han apreciat molt aquest gest de l'exjugador del Real Madrid. 

Tot ha sortit com esperaven 

Els conflictes entre els pares de Nyan sembla que desapareixen quan han de confrontar situacions tan difícils com aquesta. «Hores després, el meu cor batega de nou. Ha sortit el sol per al meu guerrer», celebrava la mare del petit.

L'exparella està contenta perquè tot ha sortit com esperaven: «Hem guanyat una batalla més i guanyarem la guerra». Han passat per moments molt durs, però esperem que l'estat de salut de Nyar prosperi i acabin superant aquesta malaltia.

L'exparella, unida pel seu fill 


L'amor cap a un fill pot fer que facis qualsevol cosa per ajudar-lo, així com ha succeït entre ells dos, ja que fa poc Aurah va criticar el futbolista pel seu paper com a pare. Tanmateix, la situació els ha unit més perquè el més important de tot és la salut del seu fill.


Comentaris

envia el comentari