IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Descens molt marcat pel que fa als contagis de Covid-19 a Espanya, però sumem 217 morts

«O els 6.000 euros o no et dono la comunió»

Un rector de Ciudad Real ha negat fins a tres vegades l'eucaristia a la persona més rica del poble

Imatge del capellà | A.L.

Un poble de 1.200 habitants de Ciudad Real, Sant Carlos del Valle, s'ha alçat contra el seu rector per negar fins a tres vegades l'eucaristia a la persona més rica del poble. El sacerdot va sentenciar que «o els 6.000 euros o no et dono la comunió». Aquest fet no estranya als veïns del poble. Per exemple, l'alcalde del municipi, José Torres, ha determinat que «l'única cosa que li agrada és els diners».

Tot va passar a la missa de les dotze del passat diumenge quan va anar a combregar la veïna més rica del poble. La dona va arribar quan ja havia començat, cosa que no va acontentar al sacerdot però, per si no fos poc, es va negar a donar-li la comunió. El motiu? El seu germà, mort fa dos anys, donava anualment 6.000 euros a l'Església i ella es va negar a fer-ho. Des d'aquest moment, no ha estat la mateixa i es troba molt trista. Els veïns asseguren que només fuma i mira la televisió, ja que és soltera i els seus germans, ja morts, també. Està sola.

Aquest no és l'únic incident que ha protagonitzat el capellà. Segons informa El Español, Torres determina que es queda adormit als funerals, oblida les dates dels enllaços o es mostra reticent ar donar la comunió a un nen en funció de com siguin els pares.


Comentaris

envia el comentari