Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

L'objecte que va utilitzar Rocío Flores per agredir la seva mare a la cuina

Rocío Carrasco ha explicat davant les càmeres un dels pitjors episodis de la seva vida

El 12 de juliol de 2012 les vides de Rocío Carrasco i de Rocío Flores van canviar per sempre, ja que mare i filla van viure un terrible episodi que suposaria el final de la seva relació. Les dues dones van mantenir una acalorada discussió que va acabar amb la neta de Rocío Jurado agredint la seva progenitora i que, des de llavors, ha provocat que no hagin tornat a mantenir contacte.

Una horrible situació que Rocío Carrasco acaba de narrar per primera vegada davant les càmeres, encara que ha eliminat més de 10 minuts perquè la seva filla no surti perjudicada totalment. Malgrat que aquella discussió va desencadenar el final de la seva relació, aquesta entre ambdues ja feia mesos que era insostenible.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La sol·licitud de canvis en la custòdia, el detonant de l'agressió

Tal era el punt que, fins i tot, Antonio David Flores va interposar una demanda de modificació per quedar-se amb la custòdia de la seva filla gran, qui per aquell temps encara era menor d'edat, al·legant que Rocío Carrasco maltractava a la seva primogènita: «Ella té una amb mi molt grossa i acaba dient-me: 'Rociíto, el dia que jo vagi a parlar davant d'un jutge et cagaràs'».

Tot i que en aquell moment Rocío Carrasco no va ser capaç de vincular-ho tot, més tard va saber que, quan van tenir aquella discussió Antonio David Flore,s ja havia interposat la demanda per realitzar els canvis en la custòdia de la seva primogènita.

«Era una nena que ja tenia una edat determinada i que havia narrat fets horrorosos», ha revelat Rociíto en el seu documental sobre aquest assumpte. «Com que jo li deia grossa, que jo la castigava i que no li dono menjar, que no l'estimo, que li dono una bufetada. Narra situacions que són totalment falses en què torna a seguir el patró paternal».

Rocío Carrasco va haver de fer-se a la idea que no tornaria a veure la seva filla de la nit al dia, però la demanda que va interposar Antonio David Flores no va prosperar i allò va suposar un moment agredolç per a ella: «Quan vam sortir d'aquell jutjat, si haguessin pogut entre tots, m'haurien matat». «Quan soc conscient que la nena torna cap a casa i m'entra pànic», assegura Rocío Carrasco.

Les agressions i amenaces de Rocío Flores a la seva mare

Rocío Carrasco ha confessat que del judici surt plorant «no de felicitat, sinó de por, de pànic, d'angoixa», i que el primer que va dir al seu advocat va ser que no podia endur-se la seva filla a casa: «La nena ja havia patit amb anterioritat algun episodi de fer-se mal a si mateixa». Rocío Flores no va dir ni una sola paraula en el camí de tornada a casa, però quan van arribar al domicili es va posar a cridar a David Flores i Rociíto va tractar de frenar la discussió dels dos germans sense èxit.

«Entro en aquest dormitori i li dic: 'Deixa el teu germà en pau'. Ella comença a increpar-me. Em diu: 'Que sàpigues que al setembre no em porta ni un jutge ni la teva mare ni el teu pare, que estan sota terra, maltractadora'». Va ser llavors quan Rocío Flores va començar a agredir la seva progenitora: «Va començar a dir-me: 'Va, pega'm! No tens ous, Rociíto'. Es tirava a sobre i em donava a l'espatlla. Hi ha una agressió que ella em fa amb un ganivet».

«L'únic que volia era fer-li veure a ella que això no podia ser de cap de les maneres. A Menors vaig dir que havia estat sense intenció perquè no volia ser la culpable que li caiguessin més coses», confessa entre llàgrimes. Rocío Carrasco també ha recordat el dia que va trobar a la seva primogènita fumant a l'habitació, on aquesta va renyar la seva actitud, però la seva filla va apagar la cigarreta en el matalàs i després la va amenaçar dient-li que la pròxima vegada ho faria amb ella i que cremaria la casa.