Obre a Barcelona el nou temple del flamenc a Catalunya

La Singla és un espai creat per hereus de gitanos del barri de Somorrostro

En ple procés independentista, obre a Barcelona un nou espai que està destinat a convertir-se en el temple del flamenc a Catalunya. Es tracta de La Singla, un local que s'estrenarà la setmana vinent amb la voluntat de crear ponts culturals a través de la música. Al capdavant del projecte està Juan José Singla (1957), empresari i germà de la ballarina Antoñita 'La Singla' Contreras. Ha invertit prop d'un milió d'euros per engegar aquest projecte que es basa en el cant, el ball, el menjar i la beguda.

En una entrevista a 'Crónica Global', Singla explica que el local, situat al davant de la Monumental, «va ser una estació de rentada de cotxes durant 50 anys. Després va romandre abandonat molt temps. Ens ha costat molts diners i dos anys arreglar-ho». Singla, hereu d'una família de gitanos del barri del Somorrostro, subratlla la part positiva del lloc. «Volem donar un espectacle bo i de nivell. I que ningú sigui aprensiu: començarem al voltant de les vuit, i poc després de les onze haurà acabat», aclareix.

A més de grups d'estrangers, La Singla atraurà barcelonins amants del calaix, la guitarra i el cant. «La porta estarà oberta per tothom que vulgui prendre alguna cosa. És un espai de benvinguda, que recorda a un poble andalús», assegura.


Comentaris

envia el comentari