Obre portes a Madrid l'outlet més gran d'Espanya

Donarà feina a unes 2.000 persones

L'exterior de l'outlet| Audiovisual451

El nou centre comercial Sambil Outlet Madrid, que obre les seves portes aquest divendres a Leganés, a Madrid, després d'una inversió de 59 milions d'euros, generarà 1.500 llocs de treball directes i uns 500 indirectes. El director general de Sambil Espanya, Arnold Moreno, ha afirmat que aquesta aposta serà un projecte «imbatible i pioner» en el sector, a més de ser ja el centre comercial outlet més gran d'Espanya, amb més de 40.000 metres quadrats.

«El projecte no només serà imbatible quant a la relació preu qualitat, sinó també pioner pels seus serveis en tot Espanya», ha expressat Moreno en declaracions a Europa Press durant la inauguració del centre comercial de Leganés. Aquesta nova aposta del grup Sambil, un dels més grans en el seu sector a Amèrica Llatina, serà la seva primera inversió a Europa, on ha apostat pel municipi de Leganés com a centre d'operacions amb l'obertura del que ja és l''outlet' més gran d'Espanya amb més de 40.000 metres quadrats de superfície.

Així, Moreno també ha assenyalat que l'aposta de Sambil pel mercat espanyol «és seriosa» i que ja estan «barrejant nous projectes, idees i oferiments també des de la Comunitat de Madrid i començar el salt a Europa». «La idea del centre va sorgir al moment de la crisi econòmica que va afectar Espanya, i més concretament a Madrid fa alguns anys», ha apuntat Moreno, qui afirma que Sambil es va comprometre amb aquest projecte des del primer moment, en el seu «embrió» de l'any 2012.

«Normalment no és econòmicament factible començar un projecte tan arriscat a més de 7.000 quilòmetres de casa, però ara ja hem construït pas a pas un centre pensat per al 'nou madrileny', el que vol cuidar la seva butxaca», ha aclarit.


Àmplia oferta de marques i serveis

L'àrea de moda, que aconsegueix un 51% de l'àrea total, compta amb marques com l'Outlet d'El Corte Inglés, For & From (Inditex), Fifty Factory (Grupo Cortefiel) i l'Outlet Sport (Grupo Intersport), entre altres. A l'àrea d'alimentació estarà l'Hipermercado Simply més gran de la Comunitat de Madrid, mentre que l'àrea d'oci comptarà amb les 12 sales dels Multicines Odeón i el túnel de vent més gran d'Europa. L'oferta de restauració compta amb empreses tan conegudes com Burger King, Foster's Hollywood o Grupo Vips.


Comentaris

envia el comentari