Obre un hotel amb aixetes de cervesa a totes les habitacions

Estarà ubicat a Ellon, Escòcia, i és iniciativa de la cerveseria BrewDog

Un hotel comptarà amb aixetes de cervesa a totes les habitacions. | BrewDog

Has desitjat alguna vegada que l'habitació del teu hotel disposés d'una aixeta de cervesa? Doncs és el moment de deixar de somiar perquè ja és una realitat gràcies a la companyia cervesera escocesa BrewDog, que ha anunciat que obrirà el primer hotel del món amb aixetes de cervesa a les habitacions. Segons informa 'Telegraph', l'hotel es dirà The DogHouse i no pretén ser un centre de reunió de borratxos, sinó mostrar als visitants tot el procés de fabricació de la cervesa, al mateix temps que es pugui degustar la producció sigui en esmorzars cervesers, durant el bany amb a la nevera situada al costat de la dutxa o, directament, submergint-se en una banyera plena del líquid que promocionen. 

El que resulta curiós és la manera en què s'ha finançat el projecte. La cerveseria BrewDog va obrir una campanya de finançament col·laboratiu a IndieGogo, en què esperaven recaptar 70.000 euros i ja han aconseguit el doble (i no ha acabat el termini). Les persones que contribueixin rebran a canvi diversos obsequis, des de veure el seu nom en un dels barrils d'envelliment fins a estades gratuïtes a l'hotel. El projecte es basa en les visites guiades a la seva fàbrica cervesera a Ellon, a Escòcia, on aficionats de tot Europa hi van per assaborir les varietats i saber-ne més sobre el procés de fabricació.

En obrir un nou centre a l'altra banda de l'Atlàntic, a Ohio, va sorgir la idea de l'hotel, per poder fer visites guiades més completes, juntament amb el balneari amb tractaments a força de cervesa i, per descomptat, cervesa a les habitacions. BrewDog va néixer el 2007, obra de James Watt i Martin Dickie, que van començar fabricant cerveses artesanes en un garatge. Avui dia exporten a 60 països, posseeixen 49 bars dedicats a la cervesa en onze països i segueixen en la seva missió que la gent s'apassioni per la cervesa. Esperen tenir l'hotel més feliç del món operatiu per a finals del 2018.


Comentaris

envia el comentari