rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Obregón, sobre la seva anècdota a Barcelona: «És una falta de respecte i d'humanitat»

La biòloga ha assenyalat que en aquests moments difícils que està passant «no consentirà aquesta falta de respecte»
Ana Obregón ha trencat el seu silenci sobre la seva anècdota a Barcelona | Gtres

 

Ana Obregón no ha aguantat més i ha esclatat després de l'escàndol que s'ha format pels fets que es van produir el passat divendres en una tenda de Barcelona i que ella va descriure com «una situació que li va fer molta gràcia».

 

L'actriu, que es trobava de compres per la ciutat, va escoltar com, en sortir de la tenda, començaven a sonar les alarmes. La dependenta de la tenda va sortir a buscar a Obregón per comprovar la seva compra i instants després van tornar a entrar a la tenda per treure l'alarma que s'havia quedat en una de les peces de roba.

 

 

Davant d'aquests fets molts mitjans s'han fet ressò i han insinuat que l'actriu havia pogut cometre un intent frustrat de robatori. Segons va informar Telecinco, l'actriu s'hauria mostrat enfadada i incòmoda per la situació i més tenint en compte que un mitjà de comunicació havia gravat la situació.

 

L'actriu carrega contra Telecinco

La biòloga ha decidit posar punt final a aquesta situació i utilitzar les xarxes socials per a respondre. Fa un dia l'actriu va compartir un vídeo al seu perfil oficial d'Instagram per aclarir d'una vegada per totes la situació viscuda el divendres. Obregón relata que després de passar-se set hores a l'hospital amb el seu fill va decidir desconnectar i anar de tendes: «Com li pot passar a tothom, la dependenta que era molt amable, es va deixar l'alarma posada».

 

L'alarma de la botiga va saltar quan Ana Obregón sortia per la porta | TELECINCO

 

Poc després, va rebre una trucada de Telecinco dient que «tenen un vídeo escandalós». L'actriu afegeix que no només els hi aclareix la situació sinó que, a més, truca a la dependenta: «aquesta conversa que escoltareu la vaig enviar al director del programa que no va fer cas de la veritat i va insinuar una situació vergonyosa en l'emissió del seu programa el dissabte per guanyar audiència».

 

 

 

En el text que ha compartit juntament amb el vídeo, Obregón s'ha queixat que els mitjans hagin confirmat una situació escandalosa que en realitat no havia tingut lloc i que l'hagin acusat d'haver-se volgut emportar la roba sense pagar. «En aquests moments difícils i de tant dolor a la meva vida, no consentiré aquesta falta de respecte i d'humanitat» ha afegit contundentment l'actriu.

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris