Obregón, sobre la seva anècdota a Barcelona: «És una falta de respecte i d'humanitat»

La biòloga ha assenyalat que en aquests moments difícils que està passant «no consentirà aquesta falta de respecte»

Ana Obregón ha trencat el seu silenci sobre la seva anècdota a Barcelona | Gtres

Ana Obregón no ha aguantat més i ha esclatat després de l'escàndol que s'ha format pels fets que es van produir el passat divendres en una tenda de Barcelona i que ella va descriure com «una situació que li va fer molta gràcia».

L'actriu, que es trobava de compres per la ciutat, va escoltar com, en sortir de la tenda, començaven a sonar les alarmes. La dependenta de la tenda va sortir a buscar a Obregón per comprovar la seva compra i instants després van tornar a entrar a la tenda per treure l'alarma que s'havia quedat en una de les peces de roba.

Davant d'aquests fets molts mitjans s'han fet ressò i han insinuat que l'actriu havia pogut cometre un intent frustrat de robatori. Segons va informar Telecinco, l'actriu s'hauria mostrat enfadada i incòmoda per la situació i més tenint en compte que un mitjà de comunicació havia gravat la situació.

L'actriu carrega contra Telecinco

La biòloga ha decidit posar punt final a aquesta situació i utilitzar les xarxes socials per a respondre. Fa un dia l'actriu va compartir un vídeo al seu perfil oficial d'Instagram per aclarir d'una vegada per totes la situació viscuda el divendres. Obregón relata que després de passar-se set hores a l'hospital amb el seu fill va decidir desconnectar i anar de tendes: «Com li pot passar a tothom, la dependenta que era molt amable, es va deixar l'alarma posada».

L'alarma de la botiga va saltar quan Ana Obregón sortia per la porta | TELECINCO

Poc després, va rebre una trucada de Telecinco dient que «tenen un vídeo escandalós». L'actriu afegeix que no només els hi aclareix la situació sinó que, a més, truca a la dependenta: «aquesta conversa que escoltareu la vaig enviar al director del programa que no va fer cas de la veritat i va insinuar una situació vergonyosa en l'emissió del seu programa el dissabte per guanyar audiència».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La semana pasada después de estar siete horas en el hospital con mi hijo me fui a pasear sola por Paseo de Gracia y entré a comprar en una tienda. Cómo le puede pasar a cualquiera, la dependienta que era encantadora ,se dejó la alarma puesta. A mi en particular la situación me hizo mucha gracia. Recibo una llamada de Telecinco diciendo que tienen un vídeo escandaloso .No solo les aclaro la situación, sino que me pongo en contacto con la tienda y hablo con la dependienta. Esta conversación que vais a escuchar se la mande al director del programa que haciendo caso omiso de la verdad insinúa una situación bochornosa en su emisión el sábado para ganar audiencia. Varias revistas y periódicos se han hecho eco confirmando una situación escandalosa, bochornosa y lo que es peor que me lo había llevado sin pagar! En estos momentos difíciles y de tanto dolor en mi vida, no voy a consentir esa falta de respeto y de humanidad .Gracias instagram ! Aquí os dejo la verdad!#laverdad

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

En el text que ha compartit juntament amb el vídeo, Obregón s'ha queixat que els mitjans hagin confirmat una situació escandalosa que en realitat no havia tingut lloc i que l'hagin acusat d'haver-se volgut emportar la roba sense pagar. «En aquests moments difícils i de tant dolor a la meva vida, no consentiré aquesta falta de respecte i d'humanitat» ha afegit contundentment l'actriu.


Comentaris

envia el comentari