YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les fotografies de la boda entre la reina Letícia i Alfonso Guerrero es paguen a 500.000 euros

El llibre ‘L'amor de Penny Robinson’ genera una situació «incòmoda» entre els membres de la casa reial

Imagen de archivo de la reina Letizia y el rey Felipe VI.
Letícia i Felip VI en una imatge d'arxiu | Gtres.

La casa reial segueix instal·lada a la primera plana informativa. Després d'un període on el rei emèrit Joan Carles era el blanc de les crítiques, ara sembla que el testimoni ha acabat passat a la reina Letícia. L'esperada publicació del llibre de l'exmarit de l'actual reina d'Espanya, Alfonso Guerrero, estaria fent trontollar algunes de les estructures més sòlides.

Guerrero, de fet, va recalcar que trencarà el silenci després de 15 anys —quan es va divorciar de Letícia— i que «ho explicaré tot al meu nou llibre». Divendres que ve, 9 de març, es presentarà el llibre ‘L'amor de Penny Robinson’ i la publicació promet moltes emocions. 

La casa reial, en aquest context, ha catalogat la situació «d'incòmoda», ja que el llibre promet relatar fil per randa «tot el que va viure i com ho va viure» al costat de Guerrero, la seva exparella. 

«La novel·la narra un cas real sense precedents: la transformació d'un home amb una vida sense sobresalts amb un personatge mediàtic a qui, pel fet d'haver estat casat amb la futura reina, la premsa del cor el persegueix per tot arreu», expliquen fonts de l'editorial sobre el llibre. 


 

Una brutal oferta per les fotografies

L'aparició del llibre podria provocar un moviment de fitxes que acabaria amb la publicació d'unes imatges 'secretes'. Aquestes, però, encara no ha sortit a la llum i són molts els qui ja s'hi han interessat.

Les fotografies, de fet, formen part del gran reguitzell d'imatges de la boda entre Letícia i Alfonso Guerrero i la família reial farà mans i mànigues per evitar-ne la publicació. 

Segons ‘ESdiario’, hi ha hagut qui ha arribat a oferir la brutal xifra de 500.000 euros per la imatge. De fet, s'informa també que qualsevol fotografia entre Alfonso Guerrero i Letícia té un valor de mercat de 50.000 euros.  


Comentaris

envia el comentari