Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

«Olga ha descobert coses que desconeixia»: El futur d'Antonio David, molt fosc

María Patiño va més enllà després de l'anunci de separació d'Antonio David i Olga Moreno

Olga Moreno i el seu encara marit, Antonio David Flores, haurien pres la decisió de separar-se, segons la publicació d'aquest dimecres a 'Lectures'. Una notícia que, sens dubte, ha provocat un gran enrenou a la premsa del cor.

Després de 21 anys de relació, el matrimoni hauria trencat fa ja un any, però ho hauria mantingut en secret, encara que finalment, tot ha sortit a la llum. Tot apunta que l''autobús de dones' que va passar per 'Sálvame' a final del 2020 va ser el desencadenant de la fi d'aquesta llarga relació.

La ruptura hauria estat amistosa, i ambdós haurien pres els seus camins. Fa mesos que l'excol·laborador de Telecinco estaria vivint a Madrid, mentre que Olga Moreno segueix a Màlaga tenint cura de la seva família i  portant la seva botiga.

Tot i els rumors inicials sobre els motius de la ruptura, aquest dimecres, per culpa de 'Sálvame', tot ha canviat. María Patiño va oferir un punt de vista diferent de la versió oficial, i sostenia que aquesta notícia tan inesperada seria una «trampa d'Antonio David».

La realitat de la separació d'Antonio David i Olga Moreno, segons María Patiño

Patiño exposava al plató de Telecinco que darrere la separació «hi ha una intenció». «M'estranya que una revista, sense treure-li mèrit, hagi tingut la capacitat d'avançar-se quan ell és més viu que la gana i tenint en compte com gestiona les situacions a nivell mediàtic...», ha exposat.

La presentadora intueix que Antonio David «ho ha fet per desacreditar aquesta revista i els mitjans que han donat suport a Rocío Carrasco». «Sé com es mou i el que estan fent darrere», ha explicat Patiño: «un parany per, amb el pas el temps, dir que aquesta revista que fa temps que em dóna canya ha dit això».

Malgrat aquesta hipòtesi, minuts després, Patiño es va retractar i ha afirmat que podria no ser un parany, ja que Ana Rosa Quintana ha confirmat que la ruptura és certa i ha revelat quins són els motius reals de la ruptura. Més enllà de les infidelitats, també podrien estar implicats els successos amb Rocío Carrasco.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco, Olga Moreno i Antonio David Flores
Antonio David torna a afrontar un divorci mediàtic | La Noticia Digital

Patiño creu que «Olga ha descobert coses des de la serenitat pel que fa a la batalla amb el seu ex i els seus fills», ha confessat. «N'estic convençuda perquè vaig tenir una conversa quan va sortir de 'Supervivientes'. Hi ha situacions que ella ha analitzat i hauran minat la relació», ha conclòs.

Patiño: «El futur d'Antonio David es complica moltíssim»

Segons la col·laboradora de 'Sálvame', Olga Moreno va començar a veure la realitat de la seva relació quan va tornar de Supervivientes. «En la serenitat d'aquests mesos, on no van parlar de manera constant, va començar a analitzar i a descobrir determinades qüestions que desconeixia».

La mateixa Olga Moreno hauria assumit que «en la serenitat i la tranquil·litat les coses es veuen molt més clares», segons Patiño. Si és així i Moreno ha descobert aspectes foscos, «el futur d'Antonio David es complica moltíssim», per la gallega, que apunta que «de la cordialitat es pot passar a la batalla».