Olga Moreno no se n'amaga: carrega amb molta duresa contra Rocío Carrasco

La dona d'Antonio David ha tornat a llançar una indirecta a Rociíto

Olga Moreno va arribar a 'Supervivientes' amb la intenció que se la tractés com a la resta de concursants. No volia que la situació que es vivia fora —el seu marit, Antonio David, quedava en evidència per la docusèrie de la seva ex, Rocío Carrasco— fos una llosa per a ella. Sembla, però, que en realitat la intenció no era aquesta. I és que l'aportació de Moreno al concurs es basa fonamentalment a carregar contra la que va ser dona del seu espòs, a qui no deixa de llançar-li missatges i indirectes que sap que li faran mal. I és que no fa altra cosa que rentar la imatge del seu home i parlar dels fills que aquest té amb Rociíto. Ha arribat un punt en què sembla que si no comenta res d'ells no es queda tranquil·la.

Moreno torna a parlar de la seva 'família feliç'

En nombroses ocasions, Olga ha deixat clar que té la família perfecta, de la qual formen part el seu marit, els fills d'aquest i la filla que tenen en comú, Lola. A més, parla de com d'important és com a segona mare del fills d'Antonio David. Tant és així que ha arribat a manifestar que ha estat la salvació d'aquests.

Doncs bé, si totes aquestes paraules, que són un atac directe a Rocío Carrasco, han fet enfadar l'audiència, també ho han fet les últimes que Moreno ha pronunciat i que segueixen aquesta línia.

La concursant i la seva enèsima indirecta a Carrasco

El que ha passat a 'Supervivientes' és que el pirata Morgan ha fet unes preguntes als concursants. Així, no ha dubtat a plantejar una qüestió, a través d'un missatge en una ampolla, que ha estat la següent: «Quin ha sigut el somni més curiós que has tingut des que estàs a 'Supervivientes'?». A la qual Olga Moreno ha respost: «Bé, si et dic la veritat, no acostumo a somiar mai, però sí que és veritat que una vegada vaig somiar que Rocío, David, Lola, el meu marit i jo, els cinc, estàvem de pícnic. Estàvem estirats en una tovallola i menjant, sols, molt feliços i envoltats d'arbres».

El públic carrega contra la dona d'Antonio David

El fet que l'esposa de l'excol·laborador de Telecinco no parli d'una altra cosa que no sigui la seva vida de fora li està fent guanyar detractors. Molts espectadors estan cansats que no ofereixi res més que els 'monòlegs' sobre el seu marit, el sofriment que pateix per culpa de Rocío Carrasco i l'estima que té als fills d'aquesta. I  que ara hagi tornat a parlar sobre aquesta qüestió no ha agradat. Bona mostra d'això és que a les xarxes socials han carregat contra la concursant després d'escoltar el que ha respost a la pregunta que li han plantejat des del programa:

  • «No s'ho creu ni ella».
  • «Feu fora aquesta tia, que només parla del marit i els fills».
  • «I, com no podia ser d'una altra manera, la impresentable de l'Olga parlant dels fills de la Rocío Carrasco. Quina casualitat que hagi tingut aquest somni! Una altra Pinotxo!».
  • «L'Olga Moreno no pot ser més falsa. De pícnic amb la Rocío Flores. Quina casualitat, escolta! L'una per l'altra».
  • «Doncs que se'n vagi. El superpla del pícnic l'espera».

Comentaris

envia el comentari