Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno confessa que la relació s'ha trencat i explica el motiu de la ruptura

Olga Moreno sap perfectament què ha passat entre elles

Olga Moreno ha deixat molt clar que la relació amb una de les seves grans amigues està totalment trencada. Acaben de sortir a la llum els motius que van portar aquestes dues dones a no tornar a dirigir-se la paraula.

Després del seu pas per Supervivientes 2021, edició que ella mateixa va guanyar, la vida de l'empresària va canviar completament. Però, durant tot el temps que va romandre a Hondures, l'ex d'Antonio David va comptar amb el suport incondicional d'Ana Luque. Ella va ser la que es va encarregar de defensar la sevillana mentre es trobava a milers de quilòmetres de distància, encara que moltes vegades no ho va tenir fàcil.

Un any després de proclamar-se vencedora de l'edició, a Ana Luque li va arribar la seva gran oportunitat. El seu bon sentit de l'humor i la gran connexió que va tenir amb Jorge Javier Vázquez van ser suficients per convèncer els responsables d'aquest reality.

Primer pla d'Olga Moreno.
Olga Moreno s'ha distanciat d'una de les seves millors amigues | GTRES

Ara, l'examiga d'Olga Moreno ha parlat alt i clar de què va passar entre elles perquè una amistat de més de 10 anys se n'hagi anat en orris. Tot apunta que el conflicte va començar abans del que tots esperem.

L'amiga d'Olga Moreno ho explica tot

Olga Moreno no esperava que la seva amiga fos capaç de fer públics els motius del distanciament. La revista Lecturas ha tingut l'oportunitat de parlar, en exclusiva, amb Ana Luque sobre el que veritablement va passar entre elles.

Segons ha explicat la mateixa participant de Supervivientes 2022, tot va començar quan els responsables d'aquest reality van trucar a la porta. «Només ho sabien el meu marit i les meves nenes, li ho vaig dir[a Olga Moreno]quan em vaig fer les proves mèdiques».

Tal com ha explicat Luque, la reacció que van tenir tant Olga Moreno com Rocío Flores va ser sorprenentment freda. «Ni Olga és el Papa ni m'ha de donar la benedicció. No es pot enfadar... Ni que jo fos la seva empleada!», ha assegurat visiblement molesta. No obstant això, ella sap que, gràcies a la mare de Lola, ha pogut viure aquesta gran experiència, però també ha trobat a faltar una mica més de suport per part de Moreno.

Ana Luque i Olga Moreno
L'amistat de més de 10 anys entre Ana Luque i Olga Moreno es trenca | CatalunyaDiari

«No entenc per què no m'ha donat suport com necessitava. Soc la seva amiga des de fa deu anys i sempre li he donat suport. Estic molesta. Defenses a Kiko Matamoros i no dius res de la teva amiga, que ha fet de tot? Olga no ha estat a l'altura i jo sí que ho vaig estar quan vaig anar a defensar-la», va dir en una altra ocasió.

Però el que més mal li ha fet a Ana Luque no va ser que no la defensés, sinó que no fes res quan la seva família va començar a rebre una gran quantitat de missatges d'odi. «M'ataquen a les xarxes, dient que tot el que tinc és per Olga. Em diuen que gràcies a ella podem viatjar, però si encara no he cobrat ni el que he guanyat a Supervivientes!», ha confessat Luque. «Ho va poder aturar i li ho vaig demanar. No ho va fer. Em vaig sentir decebuda.[...]Li vaig escriure i li vaig dir: 'Ets l'única que té la clau per parar això, jo no he dit res de tu'. Ella em va dir: 'Ja parlarem'. Diu que no està a la seva mà parar-ho, però jo ho continuaré dient, no m'ha defensat a les xarxes, s'ha portat amb mi com una merda».

Ana Luque al plató de 'Supervivientes'
Ana Luque explica els motius del trencament de la seva amistat amb Olga Moreno | Mediaset

Però, sens dubte, el més sorprenent de les declaracions d'Ana Luque ha estat quan ha confessat que Olga Moreno té la relació «en quarantena.[...] Tenir-me en quarantena amb la classe de persona que soc, noble i bona amiga? Aleshores mai ha estat la meva amiga de veritat. No m'he d'humiliar per ser amiga d'Olga, no he fet res. No puc estar tota l'estona demanant perdó».

I, encara que vol arreglar les coses amb ella, té clar que no es «posarà com una catifa perquè em trepitgin».