Imatge d'Olga Moreno caminant pel carrer.

Olga Moreno confirma que la decisió és definitiva i marxa amb un altre

Olga Moreno no apareix i escull estar amb un altre

Tothom continua parlant d'Olga Moreno. Fa uns dies vèiem com la seva relació amb els fills del seu exmarit, Rocío i David Flores, estaria pràcticament trencada. Ara la dissenyadora malaguenya ha pres una decisió i, lluny d'aparèixer on se l'esperava, tria un acompanyant que sorprèn tothom.

El cap de setmana passat se celebrava la desfilada de moda flamenca SIMOF 2023 a Sevilla. Allà, com ja va fer l'any passat, Raquel Bollo va participar com a professional del disseny. Bollo està vinculada a la moda flamenca pel taller que la seva mare tenia, el qual li va ensenyar les particularitats del sector.

Olga Moreno no va anar a la desfilada de Raquel Bollo

L'any passat Raquel Bollo va estar acompanyada en la seva primera desfilada per amics com Olga Moreno, Belén Esteban o Irene Rosales. Res feia pensar que enguany la dissenyadora no comptés amb aquestes cares populars. Tot i això, la presentació de la seva nova col·lecció de vestits de flamenca ha estat marcada per l'absència d'algunes de les seves millors amigues.

Raquel Bollo i Alma Cortés
Olga Moreno no va assistir a la desfilada de Raquel Bollo. | GTRES

Irene Rosales va repetir i també vam poder veure Luis Rollán, Rosa Benito, Makoke i Amor Romeira aplaudint la seva amiga i companya. Després de la desfilada, Raquel va voler celebrar el seu èxit amb una festa amb els amics que l'acompanyaven.

L'exdona d'Antonio David apareix en una festa

Va cridar l'atenció l'absència d'Olga Moreno, íntima amiga de la protagonista del dia. Coincidint amb la desfilada, l'exdona d'Antonio David Flores es trobava amb Jorge Pérez a Madrid. Un retrobament entre amics entre els quals hi havia la periodista Bea Jarrín, Raquel Arias i Manuel Cortés, fill de Raquel Bollo.

També hi va anar una exconcursant de 'Pesadilla en el paraíso', Nadia Jémez, filla de l'entrenador de futbol Paco Jémez. Precisament, Nadia ha estat qui ha volgut compartir la reunió d'amics amb els seus seguidors. A les imatges es pot veure Olga i Jorge, somrients, gaudint del moment i de la trobada amb els amics.

Olga Moreno i Jorge Pérez amb altres amics
Olga Moreno va quedar amb Jorge Pérez i altres amics. | Xarxes Socials

La relació d'amistat entre Olga Moreno i Jorge Pérez sembla més sòlida que mai. De fet, el representant de Pérez és el xicot d'Olga Moreno, Agustín Etienne. Possiblement, aquest els estaria buscant habitatge a Madrid a ell i a la seva dona Alicia Peña per mudar-se amb els seus quatre fills, segons apuntava recentment Kiko Hernández a 'Sálvame'.

Aquesta trobada entre Olga i Jorge Pérez té més transcendència, ja que l'exguàrdia civil també està distanciat de Rocío Flores. En el cas de Moreno, l'enllaç sembla trencat després de la separació de l'andalusa i Antonio David. Quant a Pérez, no es coneix de quin costat està Rocío Flores respecte a la polèmica de l'afer entre ell i Alba Carrillo.

La distància entre Jorge i Rocío existeix i, de fet, hi ha evidències: quan li han preguntat a ella per qui fos el seu amic, la noia ha evitat respondre. Tot al contrari que Jorge, ja que ell va donar la cara per la filla de Rocío Carrasco en els moments més delicats en què es va emetre la docusèrie.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Olga i Rocío Flores s'haurien distanciat definitivament. | Catalunya Diari

D'altra banda, Rocío ha declarat més d'una vegada que la dona del seu pare era com una segona mare per a ella. Quant a la seva relació d'amistat amb Jorge Pérez, aquesta va començar a 'Supervivientes', una vivència que els va unir amb un fort vincle.

L'últim contacte en xarxes entre Rocío Flores i Jorge Pérez va ser el 17 d'octubre del 2021, quan ell felicitava la filla d'Antonio David pel seu aniversari. Segurament, aquesta aparició pública de Jorge Pérez amb Olga Moreno marcarà més distància entre tots dos.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp