Olga Moreno, desfeta, reconeix el seu error: «M'he passat una mica»

La dona d'Antonio David Flores demana perdó per haver parlat sobre la seva família a l'illa

Malgrat que Agustín Bravo ha estat expulsat, la gala d'aquesta nit de 'Supervivientes' ha estat marcada, com és habitual, pels 'monòlegs' d'Olga Moreno. La concursant ha tornat a parlar del seu marit i dels seus fills, Rocío i David Flores. 

No obstant això, en aquesta ocasió ha reconegut que ha comès un error, però no sabem si ho ha fet per estratègia o perquè realment ho sent així.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Olga Moreno assegura que Rocío Flores és molt forta

Olga Moreno ha pogut veure unes imatges en què apareix parlant sobre la família Flores i concretament diu: «Tinc moltes ganes de fer-li una abraçada al meu marit i amb qui parlaria abans que amb el meu marit seria amb Rocío Flores. La connexió amb Rocío és molt forta i ho deu estar passant malament perquè no estic amb ella».

A més, entre llàgrimes afegeix: «Ella ha estat la nostra còmplice durant 21 anys, ha ajudat al seu germà... L'única veritat que s'ha dit és que l'hem fet responsable de cuidar al seu germà».

Moreno quan comença el 'discurs' sembla no acabar mai. Per aquest motiu, continua dient: «La seva pena de sempre ha estat 'per què vaig deixar al meu germà amb la meva mare?'. Quan va venir a viure amb nosaltres aquesta era la seva pena i la segueix tenint».

De la mateixa manera, ha indicat sobre Rocío Flores: «Li he dit moltes vegades que l'estimo. L'he renyat molt, m'he enfadat amb ella per moltes ximpleries, perquè és molt bona. He estat molt a sobre seu perquè sigui una bona dona».

I afegeix: «Mai li he demostrat que s'ha portat molt bé, i és veritat que moltes vegades m'ha demanat una abraçada. El que passa és que a ella la veig més forta, i als altres més vulnerables, i ella ho sap. No es posa gelosa, al contrari. Que jo cuidi al seu germà... ella em donaria la vida perquè sap que, abans de res, estimo al seu germà. Llavors, per això jo soc Déu per a ella».

Reconeix el seu error 

Després d'aquestes imatges, el presentador de 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez, ha volgut que Olga li enviï un missatge a Rocío Flores. Així doncs, molt emocionada, primer ha reconegut que ha parlat més del compte: «No he controlat la boqueta, demano perdó a la meva família».

Després, s'ha dirigit a la filla d'Antonio David per dir-li: «Perdona per les abraçades que no et vaig donar, ella ho sap. Ella sap que sempre he estat molt pendent del seu germà perquè ho necessitava i potser l'he deixat més de banda. Que l'estimo, que l'estimo i que espero que estigui bé. Aquesta nena ha patit molt».

Amb aquesta última frase, la concursant ha volgut 'rentar la imatge' de la seva fillastra. No obstant això, Jorge ràpidament ha tallat el discurs, ja que no vol lloar a cap membre de la família Flores. 


Comentaris

envia el comentari