Muntatge de fotos d'Olga Moreno amb Rocío Flores.

Olga Moreno, devastada en conèixer la causa de la ruptura de Rocío Flores

Olga Moreno se sent identificada amb tot el que està patint Rocío

Olga Moreno s'ha posat a disposició de Rocío Flores per ajudar-la en tot allò que necessiti. La noia passa per un moment molt delicat després de filtrar-se que hauria trencat la seva relació amb Manuel Bedmar després de sis anys d'amor. La parella no ha volgut ni confirmar ni desmentir aquestes informacions.

En comptes d'això, van optar per seguir una altra estratègia. Aquest dilluns se'ls va poder tornar a veure junts passejant pels carrers de Màlaga. Una estampa que intenta mostrar que estan més units que mai.

Però Olga sap que de vegades les aparences enganyen. Davant de les càmeres intenten oferir una imatge de felicitat quan la realitat no és així. L'empresària ho sap per experiència per tot allò que va haver d'aguantar al costat d'Antonio David.

En les últimes hores han sorgit una sèrie d'informacions que acusen a Bedmar d'haver estat infidel a Rocío. Sembla que tot hauria començat a l'estiu i no va ser fins fa poc quan ella ho va saber. La germana de David està enfonsada i li està costant molt de superar aquest engany.

L'encarregat de destapar-ho ha estat Miguel Frigenti. El col·laborador de Sálvame va confirmar que la presumpta traïció es va allargar durant uns quants mesos, en concret fins al novembre. La noia se n'assabentaria per mitjà d'un amic en comú.

Fotografia d'Olga Moreno amb Rocío Flores.
Olga Moreno i Rocío Flores sempre han estat molt unides. | Europa Press

Li va sol·licitar explicacions al seu xicot, que en tot moment ho va negar. Fins i tot va convèncer a l'altra noia perquè anés a casa seva i ho desmentís tot davant la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa. Van assenyalar que es va produir «una reunió molt desagradable entre ells».

Lluny d'aclarir-se la situació, sembla que tot es va enterbolir una mica més. Desvelen que hi havia desenes de missatges entre Manuel i la seva suposada amiga. Es coneixerien des de fa anys i aprofitava l'absència de la seva parella per parlar amb ella.

Olga Moreno cada cop havia de recórrer més a Rocío per suportar la difícil situació personal que arrossegava. Havia vist com Antonio David els deixava de banda, pràcticament sense donar explicacions. La jove no va dubtar a donar suport a la sevillana i als seus germans, cosa que implicaria també l'allunyament amb el seu xicot.

Cada cop passaven menys temps junts i era freqüent que també es desplacés a Madrid per acudir al seu lloc de treball a la televisió. Per matar l'avorriment i la solitud, Bedmar sol·licitava a 'l'altra' fotos d'alt voltatge. Ara, aquesta noia es mostra despitada i disposada a parlar de tot allò.

Encara que intentin mostrar una imatge de calma i unió, les coses no marxen del tot bé a la parella. Ja fa sis anys que estan junts i ara s'han d'enfrontar a una crisi de certa rellevància. El 2020 van decidir fer un pas més en la relació comprant un apartament amb terrassa en una exclusiva urbanització de Màlaga.

Olga Moreno entén perfectament a Rocío

Si algú sap pel que està passant Rocío Flores en aquests moments és Olga Moreno. Ella també va experimentar aquesta sensació al passat al costat d'Antonio David. Va ser víctima dels seus enganys i infidelitats.

Va intentar mirar cap a un altre costat moltes vegades pensant que era el més positiu per a la família. Però arribat el moment la situació ja era insostenible i li van haver de posar fre. L'exguardia civil s'acabaria refugiant als braços d'una altra dona, posant el punt final a un matrimoni de vint anys.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Rocío i Manuel, passejant junts aquest dilluns. | EUROPA PRESS

Com s'ha pogut comprovar, la delicada situació que ha arrossegat el clan també ha passat factura a Manuel Bedmar. Més d'una vegada s'ha sentit oblidat per la seva noia, que estava més pendent dels problemes del seu pare i germans. Es pot dir que va quedar relegat a un segon pla en aquesta història.

Segur que l'Olga intenta aportar el seu granet de sorra perquè tornin a estar junts. L'únic que li preocupa és la felicitat de Rocío i David.