Olga Moreno i Antonio David Flores passejant pels carrers

Ho tornen a fer: 'Supervivientes' dona el collar de líder a Olga Moreno fent trampes

De nou les pràctiques de la concursant fan pensar moltes coses

No hi ha millor prova que un vídeo en televisió. 'Supervivientes' proposa setmanalment diversos jocs a canvi de grans recompenses per als famosos que es troben participant en el programa de supervivència. Sembla, però, que els aspirants a guanyar el concurs no són del tot honestos amb el format i sempre que poden busquen la manera de fer trampes.

Els espectadors se n'adonen, i una de les famoses més assenyalades per no jugar del tot net és Olga Moreno, la dona d'Antonio David Flores. En l'última gala, la concursant s'ha disputat el collaret de líder amb Lara Sajen.

Les dues han hagut de pujar a la sínia giratòria per rodar i rodar fins que una d'elles caigués. Aquesta prova sempre es viu al límit perquè tots els famosos que participen han de mostrar una gran capacitat de resistència i una força mental brutal.

No obstant això, no tots afronten de la mateixa manera el joc, i les normes esdevenen difuses depenent qui les interpreti. Aquesta prova és molt clara i es demana als concursants que no toquin la barra del mig, ja que això podria donar-los una estabilitat extra.

De fet, aquesta ha estat la primera trampa que ha fet Olga, recolzant-se per complet sobre la barra, cosa que no ha fet la seva contrincant. Però atenció perquè això no ha estat l'única cosa, i Moreno ha prosseguit fent altres trampes que tampoc es contemplen. Les normes diuen clar que no es pot tocar l'aigua de la mar.

Si ho fa, el concursant queda automàticament expulsat i és el seu contrincant qui guanya. Doncs Olga ha tocat l'aigua fins a dues vegades diferents i sense que passés res, ha tornat a recol·locar-se sobre la sínia.

El pitjor de tot això és que de tot hi ha vídeos i es pot demostrar que la supervivent ha fet trampes contínuament. A més, cal comptar que també hi ha cert interès per part del programa perquè Moreno segueixi arrasant en les proves. Això li garanteix a la cadena poder comptar amb Olga a la final i allargar així la presència de la família Flores al mig.

Recordem que tot i que en un primer moment se li va oferir deixar la seva vida privada de costat i centrar-se només en el concurs, ella va decidir tirar pel dret i començar a parlar de la filla de Rocío Jurado, Rocío Carrasco. I el que és més fort, involucrar els fills d'aquesta, cosa que no ha agradat gens a l'exterior.

Sorprenentment, el programa li ha donat el collaret de líder a Olga i aquesta en els seus agraïments ha tornat a causar la polèmica. Segurament aliena a tot el que està passant a l'exterior i que no beneficia per a res a la seva família més directa.

Un record per al seu marit

La nova líder de l'illa ha volgut dedicar el seu èxit al seu marit, afirmant que és el millor i que l'estima molt. D'això últim no tenim dubte, però sobre el primer, la docu-sèrie de Rocío Carrasco no diu el mateix. Haurem d'esperar que torni Olga per veure com encara tot el que ha passat a Espanya durant la seva absència.

Ha passat ni més ni menys que una docu-sèrie de dotze lliuraments en què es destapa al seu marit. Però no només a ell, també hi ha episodis dedicats a ella i que no la deixen especialment bé.

Quan torni podrà defensar-se si vol i contradir la versió de Rocío Carrasco. Recordem que aquesta es troba preparant la segona part de la seva sèrie documental i que s'estrenarà a la tardor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.