Olga Moreno, cada vegada més sola: «Si Antonio David és un porc, que vagi a la presó»

Marta López, que ha vist el documental de Rocío Carrasco, ja no defensa a Antonio David Flores

Antonio David Flores i la seva dona, Olga Moreno, estan en el punt de mira per la docu-sèrie de Rocío Carrasco, que els ha deixat en molt mal lloc. La protagonista del documental ha acusat Antonio David de ser un maltractador, i a Olga Moreno de ser còmplice.


Ara bé, Olga Moreno no pot defensar-se perquè està concursant a 'Supervivientes' i, per aquest motiu, té poc suport i molts detractors. És més, Marta López, que ha estat un dels seus principals suports, ara posa en dubte el testimoni de la seva amiga.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Marta López dona una exclusiva

Marta, durant tot el concurs, ha mantingut una estreta amistat amb Olga i, fins i tot, ha estat la seva confident. És més, ha 'contribuït' a netejar la imatge d'Antonio David Flores.

Quan va sortir del concurs, va voler defensar el testimoni d'Olga Moreno i, per tant, el d'Antonio David. No obstant això, López ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' i ara afirma que no dona suport a Antonio David.

La col·laboradora de 'Sálvame' assegura que defensará a Olga Moreno

En aquesta entrevista, Marta López comenta el seu pas per 'Supervivientes'. No obstant això, se centra, sobretot, en la seva relació amb la madrastra de Rocío i David Flores. En concret, ha deixat molt clar que «és la meva amiga i la defensaré».De la mateixa manera, ha exposat que confia en tot el que li ha explicat: «No crec que Olga li hagi robat els nens a ningú. M'ha dit que mai els ha parlat malament de la seva mare». A més, la col·laboradora té molt clar el consell que li donaria a la sevillana: «Que marxi ja del concurs» I és que, des del seu punt de vista, «no guanyarà (...) Estan anant en contra d'ella».

No protegeix el marit de la seva amiga

Des que va començar 'Supervivientes', Marta ha estat defensora d'Antonio David, que va ser el seu company de treball a 'Sálvame'. No obstant això, després de veure el documental, ha canviat d'opinió i ara assegura que ja no li dona suport. És més, en l'entrevista ha manifestat que «Olga Moreno és la meva amiga, però si Antonio David Flores ha estat un porc que vagi a la presó».

Tampoc ha dubtat en parlar de Rocío Flores, amb qui va protagonitzar un conflicte, i ha afirmat que «es va equivocar dient que Olga és la seva mare». Ara bé, considera que, després d'haver estat condemnada per apallissar a la seva mare, té dret a seguir endavant. «Té dret a rectificar i a tenir una nova vida sense que ningú l'assenyali», lamenta Marta.De la mateixa manera, ha opinat sobre Rocío Carrasco i l'episodi en què explica que no es creu les llàgrimes de la seva filla en el 'reality'. Al respecte, López ha manifestat: «No la qüestionaré i menys al seu dolor, però jo sí que em crec el patiment de Rocío Flores a l'illa».


Comentaris

envia el comentari