Olga Moreno caminant pel carrer

Olga Moreno juga un paper determinant en la infidelitat de Manuel a Rocío Flores

Olga Moreno no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'ajudar la filla de la seva exparella

Olga Moreno hauria pogut tenir un paper fonamental en la ruptura de Rocío Flores i Manuel Bedmar. Després de fer-se pública la suposada separació, 'Sálvame' ha tret a la llum unes proves que acabarien d'enfonsar la filla d'Antonio David Flores.

L'espai de Telecinco ha revelat una conversa que podria suposar un abans i un després a la família Flores-Moreno.

Olga Moreno ha felicitat a Rocío Flores
Olga Moreno va ajudar Rocío a destapar aquesta infidelitat. | GTRES 

Al principi, la revista 'Semana' va assegurar que la separació s'havia produït per un desgast a la relació. Però dies després va sortir a la llum una informació que va capgirar el testimoni.

Sandra Bruman va assegurar a 'Sálvame' que la fillastra d'Olga Moreno havia decidit posar punt final a la seva relació amb Manuel després d'assabentar-se d'una possible deslleialtat per part d'ell.

Ara, aquest programa de Mediaset ha mostrat les proves que la infidelitat sí que va existir. A més, han assegurat que l'exparella del youtuber era coneixedora d'aquesta infidelitat i que ha tingut un paper fonamental dins la trama.

Tan bon punt va tornar dels Cayos Cochinos, Olga Moreno es va assabentar de la deslleialtat i va decidir ajudar la seva fillastra. Segons ha apuntat Miguel Frigenti, la guanyadora de 'Supervivents 2021' va utilitzar el seu compte d'Instagram per espiar la suposada amant de Manuel.

 

Olga Moreno veu les converses que té Frigenti

Olga Moreno s'ha assabentat a través de la televisió de les proves que té Miguel Frigenti. El col·laborador de 'Sálvame' ha assegurat que ha tingut «accés a la jove amb qui Manuel va posar les banyes a Rocío Flores».

El tertulià ha estat parlant amb la suposada amant de Manuel. Durant aquesta xerrada, la jove ha posat a la seva disposició tota la conversa que va mantenir amb el malagueny a través de WhatsApp.

Abans d'ensenyar els missatges, el tertulià de Telecinco ha assegurat que aquesta desconeguda jove «està força emprenyada» amb tota aquesta situació. «Manuel l'ha bloquejada i ella se sent manipulada».

Olga Moreno no pot creure's el contingut de la conversa. En ella, es pot llegir com Manuel demana a la jove que li enviï alguna foto seva.
«M'hauràs de donar motius per voler veure't... M'has de convèncer amb una foto», li va escriure el malagueny. «A sobre que et dic que em vas posar que no vegis».
Suposada conversa entre Manuel i la seva amant.
Manuel hauria intercanviat missatges amb la seva suposada amant a través de Whatsapp. | Mediaset 

Després de la insistència de Manuel, la noia li va respondre. Però el que més ha cridat l'atenció de tots els col·laboradors de 'Sálvame' ha estat una petició que va fer el mateix gendre d'Antonio David a la seva amant. «Esborra la foto d'Instagram que es veu que són les meves cortines».

Un cop ha ensenyat part de la conversa, el col·laborador ha assegurat que la fillastra d'Olga Moreno ja ha parlat en persona amb l'amant de la seva exparella. «S'han ajuntat tots tres i han tingut una discussió de la bona».

«Sembla que aquesta noia té un amic que és amic, també, de Rocío Flores. És aquest amic qui delata la suposada amant de Manuel», ha aclarit a continuació.

Suposada conversa entre Manuel i la seva amant.
Manuel i els suposats missatges que delatarien la seva infidelitat a Rocío Flores. | Mediaset 

Aleshores, segons aquesta jove anònima, la germana de David Flores va demanar explicacions a la seva parella. Com que no sabia com actuar, el malagueny va decidir posar-se en contacte amb la seva «amiga» per demanar-li que  «desmentís la situació».

Miguel ha assegurat que no mostraran tot el material que posseeix de cop per evitar fer mal tant a la noia com a la mateixa influencer.

Olga Moreno no sabia aquest detall

Olga Moreno desconeixia del tot la informació que José Antonio León ha proporcionat a 'Sálvame'. Aquest esdeveniment es va produir mentre ella estava concursant a 'Supervivientes 2021'.

El reporter ha assegurat que algunes de les dates que s'estaven manejant al programa, ja que el període en què ells tenen aquest suposat romanç «és molt més ampli».

Olga Moreno i Gianmarco Onestini amb Carlos Sobera instants abans d'anunciar el guanyador de 'Supervivientes 2021'
Olga Moreno era a 'Supervivientes' quan aquesta infidelitat va començar. | Telecinco 

Al principi, Miguel Frigenti va assegurar que «la infidelitat es va produir a l'estiu i es va prolongar fins al novembre». Això ha deixat Olga Moreno amb la boca oberta i tot sembla que aquesta relació és molt més longeva del que es va estudiar al principi.

«Tot això passa mentre estava Olga Moreno a 'Supervivientes'. Manuel va aprofitar que Rocío Flores havia d'anar a Madrid a defensar-la per tenir aquests partits», ha confirmat el reporter.