Primer pla d'Olga Moreno plorant

Olga Moreno, de pedra en sentir parlar l'amant: «Era un home molt calent»

Olga Moreno ha vist com una dona donava detalls molt íntims a 'Sálvame'

Olga Moreno ha vist aquests dies com la vida sentimental de la filla del seu encara marit, Rocío Flores, es convertia en notícia. I és que es rumorejava que la jove havia pogut trencar amb la seva parella, Manuel Bedmar, després de sis anys de relació. Una ruptura que han negat poc després d'aparèixer junts de nou.

Tot i aquesta imatge de normalitat, no han pogut evitar que vegin la llum certes informacions. En concret, que s'hagi sabut que ell li va ser infidel a l'estiu amb una amiga anomenada Laura. Una infidelitat que, segons Miguel Frigenti, no només coneixia la seva parella sinó també la mateixa Olga.

Dues dones que ahir segur que es van quedar de pedra si van veure Sálvame. Al programa va aparèixer una altra suposada amant del noi. Es diu Jennifer i ha donat tota mena de detalls de l'affaire que van mantenir durant diversos mesos.

Olga Moreno, atònita davant del testimoni d'una nova amant de Manuel Bedmar

La dona d'Antonio David manté una relació estretíssima amb Rocío. Per això segur que ha estat informada de la infidelitat de Manuel i de la crisi que han viscut. Una infidelitat que, pel que sembla, no ha estat una cosa excepcional.

A Sálvame s'ha rebut la visita d'una altra presumpta amant, amb qui el noi hauria tingut una història fa quatre anys. Una història que es va acabar perquè ell la va bloquejar després que ella li demanés explicacions després de conèixer que hi havia una altra dona més a la seva vida.

Manuel Bedmar, de perfil.
Manuel Bedmar, parella de Rocío Flores, ha estat 'desemmascarat' per una altra nova amant. | Europa Press
 

Jennifer ha explicat que va conèixer Bedmar el 2018, quan encara no era famós: «Jo treballava en un bar i un amic meu estava embolicat amb un amic seu. Van venir on jo treballava i aquella nit ens vam intercanviar l'Instagram. L'endemà, que jo lliurava, vam quedar tots per prendre alguna cosa».

«Jo llavors pensava que ell no tenia parella perquè estava molt receptiu, però una setmana després un amic em va dir que sortia amb Rocío. En saber-ho, li vaig preguntar i em va dir: "Estem malament, ho deixarem" i m'ho vaig creure. A partir d'aquí vam quedar molt al meu pis».

La noia, a més, no ha dubtat a revelar els aspectes més íntims del romanç. Ha arribat a confessar que al jove, com a amant, li donaria una nota de «8,5 tirant cap amunt». A tot això hi ha afegit: «Tinc converses una mica compromeses i fotos també».

«Era un home molt calent, em tornava boja (…) No sé què deu tenir l'aigua de Màlaga».

Això sí, ha deixat clar que el jove «és molt espavilat. Em deia que amb Rocío Flores tenia una seguretat que amb mi no podia tenir, no sé si es referia a una seguretat mediàtica o econòmica. Ell no em deia clarament que s'aprofitaria de la situació, però ho deixava caure».

«Em va dir que podria ser que li arreglés la vida».

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Jennifer ha explicat que Manuel Bedmar està amb Rocío Flores per interès. | Instagram: manuelbedmar14
 

La noia revela detalls de Rocío Flores i del seu entorn

A més de parlar de la relació que va mantenir amb Bedmar, la convidada també ha revelat el que ell li deia de la seva parella. Així, ha confessat que ell li explicava que Rocío «era molt gelosa i que sempre intentava controlar-lo».

Però no s'ha acabat aquí, també ha explicat que el jove li va dir que «la seva parella estava molt manipulada per Antonio David. Deia que el pare feia amb ella tot el que ell volia».

Rocío Flores i Manuel Bedmar passejant per Málaga.
Olga Moreno dona suport a Rocío Flores. | Europa Press