Olga Moreno

Olga Moreno, plantada un dia després de confirmar que té parella

Olga Moreno no s'esperava que aquesta persona l'evités

Fa pocs dies Olga Moreno es mostrava contenta i il·lusionada en cridar al món el seu nou amor. Tot i això, la vida li tenia preparada una altra jugada. Després dels rumors que la col·laboradora televisiva estaria sortint amb el seu representant Agustín Etienne, la famosa va donar l'exclusiva que va confirmar el que dies enrere s'emportava rumorejant al món del cor.

Representant i representada estan junts i ella ha volgut compartir-ho amb tothom a so de bombo i platerets. El que passa que no tothom estaria tan contenta com la celebrity es pensava.

El pas d'Olga Moreno per Supervivientes

La guanyadora de Supervivientes va forjar molt bones amistats al programa. Moreno va participar en l'edició de 2021, per a la qual va triar, de defensora, a la seva millor amiga, Ana Luque.

Ana Luque va saltar a la fama per la seva amistat amb Olga Moreno, i després de presentar moltes topades a les gales del programa defensant la seva millor amiga a capa i espasa. El programa li va proposar assistir a l'edició d'enguany, i va acceptar sense pensar-s'ho.

Olga Moreno
Olga Moreno no va defensar bé a Ana Luque a Supervivientes 2022  | MEDIASET

La seva amiga li va tornar el favor i es va convertir en la seva defensora, també. Totes dues van protagonitzar molt bons moments a la televisió i sempre van presumir de la seva amistat. Tot i això, tot sembla apuntar que, definitivament, s'ha trencat.

L'stand by de la relació d'amistat d'Olga Moreno i Ana Luque

L'esdevenir de la seva relació va començar quan Olga Moreno la va defensar als platós de Supervivientes. Quan Ana Luque va tornar a Espanya, es va adonar que la seva amiguíssima no l'havia defensada tan bé com ella havia fet amb l'ex d'Antonio David, l'any anterior.

Ana Luque s'hauria enfrontat a moltes persones per defensar Olga en el seu concurs, però Olga s'hauria mantingut al marge en la defensa de la seva amiga Ana.

A partir d'aquell moment, la relació es va començar a deteriorar, encara que en un primer moment, Ana Luque no hi donés gaire importància. Es diu que, a causa d'això, Olga Moreno no va aparèixer pel plató de Telecinco per entregar-li el xec al guanyador d'aquesta edició, Alejandro Nieto, com era costum.

Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno a 'Supervivientes'
Ana Luque dona per finalitzada la seva amistat amb Olga Moreno | Xarxes socials

A la sortida del concurs, Ana Luque donava una entrevista en exclusiva per a Lecturas, en què explicava com se sentia. El periodista li deia que havia estat una figura important perquè Olga guanyés el concurs, però Luque ho tenia clar, «no m'han reconegut els meus mèrits», deia. «Crec que la meva amistat amb ella és bona, però no entenc per què no m'ha donat suport com necessitava», a més, ha confessat sentir-se «dolguda».

L'actual relació de totes dues

Luque va anar a l'agost a El programa del verano i va dir que estava «penada» pel seu distanciament amb l'ex d'Antonio David. A totes dues els faltava una conversa per arreglar la seva amistat. Tot i això, la situació no va millorar. Ara el desvergonyiment ha estat per part de Luque cap a la sevillana. Totes dues van coincidir el 28 de setembre, sense voler, al mateix centre de bellesa.

Quan la malaguenya va entrar, les noies de la botiga li van advertir que a dins hi havia Olga Moreno. Motiu pel qual la concursant de Supervivientes va fer mitja volta i se'n va anar a mirar altres botigues per fer temps, mentre la seva examiga acabava al centre. Tot i això, davant de càmeres, li ha desitjat que sigui molt feliç a la sevillana amb la seva nova parella, el seu representant Agustín Etienne.