Muntatge Olga Moreno, Antonio David i els seus fills

Olga Moreno podria perdre els seus fills després d'atacar Antonio David

Olga Moreno ha explotat contra Antonio David en una entrevista

Olga Moreno ha arrasat amb una impactant entrevista en la qual ha carregat amb duresa contra Antonio David.

La guanyadora de Supervivientes assegura que se sent traïda per l'exguàrdia civil. A més, promet haver lluitat pel seu matrimoni fins a l'últim moment. Almenys, fins que va veure el seu marit amb una altra. «Em vaig trencar quan va pronunciar la paraula separació», explicava. «Em sento decebuda i una traïda, perquè jo sempre he confiat en ell», sentenciava dolguda.

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno, protagonista de l'entrevista que canviarà la relació amb el seu ex | GTRES

A més, sembla que Olga va poder mantenir una conversa amb Marta Riesco. «Li va trucar des del seu telèfon i vam parlar dos segons. Va ser un impuls meu, però ja està. Ella no té cap culpa de res».

Molts pensen que Olga està molt dolguda. «Va venir com a guanyadora de Supervivientes i va rebre el cop més dur que podia rebre. Això no només l'ha afectat a ell, també ha afectat la seva família». Tot i això, s'ha trobat amb el terrible rebuig tant de Rocío com de David Flores, que se sentirien molt decebuts amb ella.

David Flores i Olga Moreno caminant pel carrer
David Flores i Olga Moreno tenen una relació molt especial | GTRES

«D'aquesta exclusiva m'assabento dilluns, aquesta exclusiva està feta des d'abans de dilluns...», comentava Rocío a El Programa de Ana Rosa. «Jo no m'assabento del contingut de l'entrevista, m'assabento a través d'una trucada d'Olga en la qual em diu que ha donat una exclusiva», sentenciava dolguda la noia.

Rocío Flores, molt molesta amb Olga Moreno després de l'entrevista

I és que se sent traïda per qui ha considerat la seva mare durant molts anys. «Mai vaig pensar que diria això, però em sento decebuda i molt sorpresa», deia. «Decebuda amb Olga?», li preguntaven els companys. «Sí, estic molt decebuda», recalcava. «No és tant pel que diu, és per la manera com s'ha fet tot», afegia.

«Saps qui és la persona que ha estat al costat d'Olga Moreno des del minut zero? Rocío Flores», afegia remarcant el seu descontentament.

Muntatge Olga Moreno i Antonio David
Olga Moreno i Antonio David fa mesos que s'han separat | Catalunya Diari

Tot i això, la filla d'Antonio David no encaixava bé els comentaris d'alguns col·laboradors: «Ara no, avui no. No entenc el teu dolor, Rocío», li retreien. Sobretot, perquè el seu pare fa temps que segueix la mateixa estratègia i protagonitza exclusives en nombroses revistes. «No és el meu dolor cap al meu pare, ell ha fet el que ha fet i ha pagat les conseqüències».

«Jo això no ho justifico i estic totalment en contra, en contra de les seves actituds...», deixava clar defensant Antonio David una vegada més. Mentre que Joaquín Prat deia que «pensa que hi ha alguna cosa més, més enllà que no t'hagi dit que farà una entrevista».

«T'ho juro pels meus dos germans i mirant-te als ulls, que el que em fa estar de la manera que estic és que surtin aquestes coses de la manera que s'han fet», concretava la col·laboradora. «Però Rocío, que el teu pare fa 20 anys que fa les coses com les ha fet...», saltava llavors Prat.

Muntatge Olga Moreno amb Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío i David Flores, molt afectats per l'entrevista d'Olga Moreno | GTRES

«Si tu tinguessis 25 anys quan el teu pare sortia una setmana sí i una altra també atacant la teva mare a 26.000 platós i revistes», deixava caure. En aquell moment, la neta de 'la més gran' aprofitava per llançar un nou retret: «La meva mare també va fer exclusives contra el meu pare».

«M'agradaria saber com hagués estat la teva actitud... O el teu pare a tu t'hauria avisat de quan parlaria de la teva mare amb l'edat que tens ara?», prosseguia implacable el presentador.

▶️ Olga Moreno suelta la bomba en una exclusiva: Duras declaraciones contra Marta Riesco y Antonio David Flores

Per la seva banda, Alessandro Lequio opinava que la jove «està protegint el seu pare de tots». Unes paraules que no han fet gens de gràcia a Ro. «Saps què passa? Que aquí ha parlat tothom menys Antonio David Flores», incidia la col·laboradora. I Lequio li replicava: «Parla per la teva boca, estimada». «Tu vens aquí alliçonada pel teu pare!», l'acusava.