Foto d'Olga Moreno.

Olga Moreno, preocupada en descobrir que no podrà veure a David Flores Carrasco

Olga Moreno ja sap què passarà aquest Nadal

Olga Moreno sap que el distanciament amb la filla d'Antonio David li passarà factura. La sevillana i Rocío continuen sense dirigir-se la paraula i això afecta directament la seva relació amb David. La 'influencer' no està disposada a renunciar al seu germà encara que visqui amb l'exdona del seu pare.

Ara que s'acosten unes dates molt especials, Olga té el convenciment ferm que no celebrarà el Nadal amb el net de Rocío Jurado. De fet, ja la vam veure decorar l'arbre només amb la companyia de la petita Lola. Són unes festes molt diferents de les dels altres anys, ja que les absències estaran molt presents.

Olga Moreno sap que l'apartaran de David Flores

Olga Moreno sent una especial predilecció pel fill de Rocío. Des que se'n va fer càrrec dels fills, la sevillana va sumar dues noves obligacions a la seva vida. Més tard arribaria la petita Lola, fruit del seu matrimoni amb Antonio David, de qui ara s'ha separat.

Després de la ruptura, els fills de l'exguàrdia civil es van quedar amb la dissenyadora fins que tot va saltar pels aires. Les seves entrevistes i la seva nova relació amb Agustín Etienne van dinamitar la bona relació amb Rocío Flores i ara amb prou feines tenen contacte.

Olga Moreno
Olga Moreno no podrà estar amb el fill d'Antonio David. | GTRES

A diferència d'Antonio David, que sembla viure una segona joventut amb Marta, la 'influencer' no s'oblida del seu germà. Sap que pateix especialment pel divorci i que aquestes dates accentuen el sentiment de solitud. Per això, va decidir enviar el seu noi, Manuel Bedmar, perquè hi passés una divertida tarda de nois. Mentre la 'influencer' era a Madrid, el seu xicot va exercir de cunyat i va decidir endur-se'l de casa d'Olga. Una manera de deixar clar a l'ex del seu pare que, encara que ella no hi sigui, el seu germà continua comptant amb la família paterna.

La sevillana comença a sospitar que el distanciament amb la filla de l'exguàrdia civil marcarà aquest Nadal. Tenint en compte que la relació s'ha refredat, cal suposar que no s'asseuran juntes a taula, la qual cosa podria fer-se extensible també a David, ja que sent una verdadera predilecció per Rocío.

Olga Moreno i el seu Nadal més complicat

Olga Moreno està llesta per al seu primer Nadal com a divorciada, però està il·lusionada amb la seva nova parella. La seva relació amb Etienne va arribar uns mesos abans del Nadal, un fet que va evitar que la sevillana passés les festes en solitud.

Certament, s'acosten dies difícils per a Moreno, que haurà de concretar amb el seu exmarit les dates que celebraran amb la petita Lola. Com que no hi ha custòdia compartida, tots dos s'hauran de posar d'acord perquè la seva filla pugui estar amb els seus dos pares. Es tracta d'una situació ben diferent de la de David i Rocío Flores, ja que tots dos són més grans. Ella segurament no celebrarà el Nadal amb Olga a causa del seu distanciament i el seu germà potser decideix estar amb ella i el seu cunyat. 

Foto de Manuel Bedmar i Rocío Flores.
David Flores té molt bona relació amb el xicot de la seva germana. | Europa Press

Amb Manuel Bedmar té molt bona relació i està demostrat que Rocío confia plenament en el noi. De fet, va celebrar el seu 24è aniversari amb ells, una festa amb l'absència notable de la sevillana.

Mentrestant, Olga ha decidit que aquest Nadal sigui especial, sobretot per a la seva filla Lola. La dissenyadora va publicar una foto de totes dues decorant l'arbre de Nadal, on es pot apreciar el canvi que ha experimentat la nena. «L'estrella de la meva vida. Bon Nadal», escrivia Olga al costat de la preciosa instantània. Una foto amb què Moreno demostra que, malgrat el difícil moment que travessa, sempre hi ha un motiu per celebrar el Nadal.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp