Primer pla d'Olga Moreno somrient

Olga Moreno reconeix que està il·lusionada i presenta qui li ha robat el cor

La sevillana no ha dubtat a penjar a les xarxes socials la persona responsable de la seva felicitat

No hi ha dubte que Olga Moreno està vivint una època molt complicada. I és que, després de la seva ruptura amb Antonio David, la seva vida ha anat malament a pitjor per les constants polèmiques que l'amenacen diàriament.

No només ha hagut de suportar que els fans de Rociíto la critiquin, sinó també ha hagut de veure com el seu ex refeia la seva vida. Així mateix, l'exguàrdia civil no es prenia la molèstia de recuperar-se després de la ruptura, sinó que no dubtava a començar una relació amb Marta Riesco poc temps després.

Imatge d'Olga Moreno.
Tot apunta que Olga Moreno ha superat definitivament Antonio David | GTRES

I, encara que Olga Moreno portava arrossegant una crisi matrimonial amb Antonio David des de feia un temps, la veritat és que no s'esperava gens aquell cop dur. Sobretot quan encara no s'havia tramitat el divorci.

De moment, la situació continua a la mateixa línia, amb una Olga Moreno i un Antonio David encara casats. Però cal assenyalar que el fet de mantenir-se allunyada del focus mediàtic i de la polèmica ha ajudat la sevillana a recuperar-se emocionalment.

Sens dubte, la guanyadora de Supervivientes 2021 per fi ha passat pàgina i està superant la seva ruptura sentimental amb el pare de la seva filla Lola. Tant és així, que no dubta a publicar a les xarxes socials com es troba il·lusionada i alguns dels responsables de la seva felicitat.

Olga Moreno, il·lusionada novament

A poc a poc, Olga Moreno torna a ser la d'abans després de veure que el seu encara marit està més feliç que mai al costat de Marta Riesco. Sens dubte, una relació que podria haver començat molt abans del qual ells han comentat diverses vegades.

Per tant, tot fa indicar que Antonio David hauria estat infidel a Olga Moreno amb la reportera. Tot i això, ara aquests rumors han quedat enrere i ja no tenen gens d'importància per a la de Sevilla.

De fet, en els últims mesos, Olga ha vist recuperar el seu somriure. I això ha estat, en part, gràcies als seus dos pilars fonamentals: la seva filla Lola i el seu exfillastre, David Flores Carrasco.

La veritat és que aquest últim sempre ha estat al costat d'Olga, fins i tot, quan es va donar a conèixer la notícia de la separació entre el seu pare amb la sevillana, el fill de Rociíto no va dubtar a posar-se al bàndol de la seva exmadrastra.

La connexió que tots dos han forjat amb el pas del temps és tan forta que res ni ningú els podrà separar. D'aquesta manera, el net de Rocío Jurado no ha dubtat a passar les vacances d'estiu amb la seva germana petita i l'Olga.

La família ha decidit descansar a El Palmar (Cadis), on estan gaudint dels dies assolellats i de platja. A hores d'ara, Olga es troba feliç d'estar al costat de dos dels seus éssers més estimats.

Tot i això, va sortir a la llum una inesperada amistat entre la sevillana amb un conegut personatge públic. I sense cap mena de dubte, es tracta d'un altre gran suport per a la guanyadora de Supervivientes que l'ha ajudat a desconnectar de tota la polèmica que hi ha al seu voltant.

Ens estem referint, ni més ni menys, que a Irene Rosales. Així és, ja que la dona de Kiko Rivera no dubtava a assistir al concert de Manuel Cortés, fill de Raquel Bollo. Un esdeveniment que tampoc no es perdia l'ex d'Antonio David.

Davant d'aquesta situació, totes dues van coincidir i no van dubtar a posar juntes per a una foto que, més tard, va penjar la mateixa Olga Moreno. «Bonica per dins i per fora», escrivia la sevillana referint-se a Irene Rosales.

Olga Moreno es recolza a Irene Rosales

Sorprenentment, ningú s'esperava l'amistat entre dos dels membres dels clans més polèmics del món de la televisió: el clan Pantoja i el clan Flores-Moreno. Una foto que ha generat molt d'enrenou perquè tot indica que Olga Moreno compta amb un nou suport.

La veritat és que, encara que Irene Rosales ja ha de bregar amb la seva pròpia polèmica familiar, no ha dubtat a posicionar-se indirectament a favor de la sevillana respecte a l'escàndol Carrasco-Flores-Moreno.

Olga Moreno
Olga Moreno s'ha guanyat una nova amiga, Irene Rosales | EUROPA PRESS

Alhora, la dona de Kiko Rivera ha ajudat la seva nova amiga a superar la seva ruptura amb Antonio David. I és que el que més necessita ara Olga Moreno és envoltar-se de bona gent que li doni suport emocional, però, sobretot, que la mantinguin allunyada de la polèmica. Tot i això, per desgràcia seva i per més que vulgui evitar l'escàndol, sempre torna a estar a l'ull de l'huracà per una cosa o per una altra.