Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Olga Moreno.

Olga Moreno reapareix sense roba i creixen les alarmes sobre el seu estat

Olga Moreno gaudeix d'un dia de platja i mostra el resultat de la seva última operació estètica

Olga Moreno està vivint una de les seves millors etapes després de superar la seva ruptura amb Antonio David Flores. Si fa uns dies la vam veure gaudint de la nit madrilenya al costat d'alguns dels seus companys de Supervivientes, ara Olga es relaxa al sol de Màlaga.

I ho fa presumint de físic després de recuperar-se de la lipoescultura a la qual es va sotmetre fa setmanes. La seva estada a Hondures li va provocar una pèrdua de pes considerable que va fer que la pell de la panxa estigués flàccida. Tot i això, la seva primesa ha fet saltar totes les alarmes sobre com es troba realment la dissenyadora.

Olga Moreno gaudeix del sol de Màlaga

Va ser fa només dos mesos quan Olga Moreno i Rocío Flores van anar juntes a una clínica estètica. Totes dues es van sotmetre a la mateixa operació per estar perfectes aquest estiu, una lipoescultura els resultats de la qual són més que visibles.

Mentre que la filla de l'exguàrdia civil va tenir un postoperatori molt dolorós, a Olga no li va costar tant recuperar-se. És una prova les fotografies que la revista Diez Minutos publica en exclusiva on la dissenyadora gaudeix d'un dia de relax a la platja.

Primer pla d'Olga Moreno somrient
Olga Moreno s'està adaptant a la seva vida de soltera | Instagram

La sevillana ha presumit de físic lluint un biquini negre que deixava al descobert els resultats de la intervenció estètica. Va ser la mateixa Olga la que va explicar en què havia consistit i que el seu objectiu no era perdre pes, sinó reafirmar la pell del seu abdomen.

«No volia aprimar-se. Jo l'únic que volia era que la meva pell estigués més estirada a la zona de la panxa», va explicar a les seves xarxes socials. «M'ho vaig fer també a la part interna de les cames i la part dels costats», va afegir.

A diferència de Rocío, la seva intervenció va consistir en una lipòlisi assistida per radiofreqüència, fet que va provocar que la seva recuperació fos més ràpida. Veient les últimes fotos d'Olga amb biquini, és evident que ha aconseguit lluir un abdomen llis i més tonificat. A més a més d'unes cames molt més fermes.

Olga Moreno fa saltar les alarmes pel seu físic

Si alguna cosa ha cridat l'atenció de l'entorn més proper d'Olga Moreno és el canvi físic. Sembla que la separació d'Antonio David li ha passat factura, ja que és evident la pèrdua de pes a la sevillana.

Una pèrdua de pes que va començar a ser evident a principis d'any com a resultat de l'amarg moment pel qual li va tocar passar. Ara, mesos després, sembla que la dissenyadora de 46 anys encara no ha guanyat el pes perdut en aquest temps.

Olga Moreno a un photocall
Olga Moreno està molt més prima | Europa Press

Sigui com sigui, la veritat és que Olga es mostra feliç i entusiasmada amb la seva nova vida de soltera. Està aprenent a viure en solitud i a gaudir del seu temps lliure, tant és així que fins i tot va confessar no tancar les portes a una nova relació.

Però mentre això arriba, la dissenyadora ha tornat a la televisió. Fa dies va debutar al plató de Supervivientes com a col·laboradora i defensora de la seva amiga Ana Luque. De fet, ja ha hagut de fer front a alguna polèmica amb la resta dels seus companys de plató.

Olga Moreno a 'Supervivientes'
Olga Moreno torna a la televisió com col·laboradora de 'Supervivientes' | Mediaset

És clar que Olga Moreno ha arribat per quedar-se compaginant la faceta com a personatge públic amb la d'empresària. Continua estant molt pendent de la botiga de roba que té a Màlaga, aprofitant qualsevol ocasió per escaquejar-se i acudir a algun esdeveniment.

És evident que s'està adaptant a la perfecció a la seva vida de soltera, aprofitant la seva nova situació sentimental. Oblida durant unes hores els problemes familiars mentre gaudiu del seu temps lliure.