Muntatge de fotos d'Olga Moreno amb Rocío Flores.

Olga Moreno i Rocío Flores, més unides que mai davant la traïció de les seves parelles

La tertuliana i la dissenyadora fan pinya en un moment molt delicat

Olga Moreno i Rocío Flores cada vegada estan més unides, sobretot ara que totes dues s'enfronten a la traïció de les seves parelles.

Primer va ser Olga, que va descobrir que Antonio David l'havia enganyat durant anys amb una reportera de Telecinco, Marta Riesco.

Un secret de domini públic als passadissos de Mediaset que va acabar sortint a la llum i va fer que posessin punt final de manera definitiva al matrimoni.

Olga Moreno parlant per telèfon al mig del carrer.
Olga Moreno ha deixat les coses clares a Antonio David Flores | Europa Press

Això sí, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' va deixar clares les seves exigències, entre les quals hi havia desvincular-se dels problemes legals de l'exguàrdia civil i quedar-se la custòdia dels nens, Lola i David Flores.

No obstant això, sembla que aquest tema va desfermar una gran discussió. Olga, cansada de mantenir el silenci i callar la veritat, va voler deixar les coses clares a Antonio David.

Sembla que l'empresària va treure les urpes per a defensar el seu dret a estar amb els nens. Cosa que no pensa negociar amb el seu ex.

David Flores i Olga Moreno caminant pel carrer
David Flores i Olga Moreno tenen una relació molt especial | GTRES

I l'origen del conflicte seria ni més ni menys el fet que Antonio David va insistir a emportar-se tant Lola com David a Madrid.

La discussió, pel que es veu, va tenir lloc fa poc, quan Rocío Flores i Olga van tornar del Marroc, on havien anat de viatge amb la intenció de desconnectar de l'huracà mediàtic en què estan immerses des de fa bastant de temps.

El desamor uneix Rocío Flores i Olga Moreno més que mai

Amb motiu d'aquest viatge, la sevillana, que és a càrrec de David i de Lola, la filla que té en comú amb Antonio David, hauria demanat a l'exguàrdia civil que es quedés a Màlaga per a estar amb ells a la casa familiar.

No obstant això, sembla que Antonio David s'hi va negar rotundament i va exigir que els nens es desplacessin a Madrid per a cuidar-los.

Fotografia d'Olga Moreno amb Rocío Flores.
Olga Moreno i Rocío Flores s'han tornat inseparables | Europa Press

I això hauria fet enfadar la sevillana, que no vol de cap manera que els seus fills comparteixin sostre amb la nova parella del seu pare, Marta Riesco.

Això, mentre la família de Moreno segueix pressionant perquè el divorci es formalitzi d'una vegada.

«La família li està traient del cap qualsevol idea de reconciliació amb l'Antonio David», asseguren fonts de l'entorn més proper d'Olga Moreno.

«Pensen que no formalitzar la separació no la beneficia ni a ella ni a les persones que té a càrrec seu», diuen en referència a Lola i David.

«Li insisteixen que es divorciï ja de l'Antonio David, amb qui estan profundament decebuts i a qui volen fora de la vida de l'Olga».

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
David es vol quedar a viure amb Olga després del divorci | Europa Press

«La seva família no està d'acord amb com està fent les coses. Ningú entén ni recolza la seva actitud, i hi ha pressió perquè formalitzi el divorci».

D'altra banda, sembla que Rocío Flores entén Olga Moreno que ningú. I és que sembla que a ella també li han estat infidel.

Curiosament, mentre Olga era a 'Supervivientes', Antonio David s'hauria consolat als braços de Marta Riesco.

I just després que la dissenyadora tornés d'Hondures, Ro presumptament va descobrir que el seu nòvio, Manuel Bedmar, s'havia estat enviant missatges amb altres noies.

Una crisi que van portar en silenci i que va provocar que trenquessin fa unes setmanes. O, almenys, això sembla, ja que fa poc se'ls va veure junts pel carrer, com si no hagués passat res.

Això va desencadenar les sospites sobre l'estratègia que poden estar seguint, potser per a convertir Bedmar en nou concursant de 'Supervivientes', seguint l'exemple de la seva sogra.