Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Olga Moreno a 'Supervivientes' i Antonio David Flores a un pas de la presó

El col·laborador de 'Sálvame' no va respectar la pensió alimentària que hauria d'haver ingressat als seus fills
Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Antonio David Flores no viu el seu millor moment i Olga Moreno no li fa costat | Twitter


Olga Moreno i Antonio David Flores estan en el punt de mira pels rumors d'infidelitat. En concret, hi ha diverses dones que asseguren haver mantingut relacions amb Antonio David. Tot i això, la parella ha decidit continuar amb la relació. 

Ara bé, Olga i Antonio David estan vivint vides molt diferents, ja que ella ha decidit marxar a Hondures per concursar a 'Supervivientes 2021', mentre ell podria entrar ben aviat a la presó.

Olga Moreno s'allunya de les polèmiques

Després d'haver patit pels rumors d'infidelitat per part del seu marit, Olga Moreno ha pogut recuperar-se i viure una de les seves millors etapes. Així doncs, la dona d'Antonio David Flores s'ha aventurat i participarà en la nova edició de 'Supervivientes'.

Olga Moreno podrà ser ella mateixa i, a més, guanyar una gran quantitat de diners. És més, marxar a Hondures també li servirà per allunyar-se de les polèmiques familiars. Amb tot això, l'audiència de 'Supervivientes' podrà conèixer a Olga i deixar enrere la imatge que té de 'dona d'Antonio David Flores' o 'madrastra de Rocío Flores'. 

Antonio David Flores, a la corda fluixa

Per altra banda, Antonio David Flores ha de fer front a un judici que podria portar-lo a la presó. Segons l''ABC, ha estat imputat per un delicte d'insolvència punible. L'any 2005, el col·laborador de 'Sálvame' va ser condemnat a ingressar una pensió mensual de 559,83 euros per als seus fills.  En aquell moment, es va declarar insolvent, però la situació va tornar a cobrar protagonisme set anys després. Així doncs, l'any 2012 Antonio David hauria d'haver ingressat 45.872 euros. 

Amb tot això, l''ABC' assegura que el fiscal del cas demana un total de tres anys de presó per a Antonio David Flores. A més, també haurà d'indemnitzar a Rocío Carrasco amb 58.876,84 euros i pagar una multa de 12 euros diaris durant vint mesos. El fiscal basa la seva decisió en què Antonio David tenia quatre societats amb les quals podria haver guanyat 300.000 euros.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Es complica la situació per a la família Flores

Per si no n'hi hagués prou, Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci després de 25 anys sense voler parlar del seu matrimoni i la relació amb els seus fills. La filla de Rocío Jurado està disposada a callar moltes boques i, per descomptat, atacar la versió que ha explicat Antonio David durant tots aquests anys. Així doncs, el col·laborador de 'Sálvame' podria sortir molt perjudicat i fins i tot perdre a la seva dona Olga Moreno, que ja estarà a Hondures.