Fotomuntatge dels rostres de Marta Riesco i Olga Moreno

Olga Moreno emmalalteix i tanca la seva botiga després del cop de Marta Riesco

Marta Riesco ha confirmat la seva relació amb Antonio David Flores

Olga Moreno, exdona d'Antonio David Flores, travessa un moment delicat després dels últims escàndols que han sortit a la llum. Entre aquests, l'última ha estat que una coneguda revista ha publicat unes fotografies que demostren que l'antic col·laborador de Telecinco ha refet la vida sentimental.

Així és, i la dona que l'acompanyarà en aquesta nova aventura és Marta Riesco, qui suposadament va ser la seva amant. Marta Riesco treballa de reportera a 'El programa de Ana Rosa', és periodista i no vol posar sobre la taula determinats aspectes privats.

Tot el contrari, la seva intenció és continuar treballant als mitjans de comunicació per la seva professionalitat i no pel seu poder mediàtic. Malgrat això, en les últimes hores no ha tingut més remei que fer un pas endavant i explicar la veritat.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Olga Moreno se separa definitivament d'Antonio David Flores | GTRES

Olga Moreno s'ha quedat sense alè quan ha descobert que la revista 'Lecturas' té proves per demostrar que Antonio David ja ha passat pàgina. L'exagent de la guàrdia civil s'ha instal·lat al domicili de la seva nova xicota i la premsa l'ha enxampat. A més, Riesco ha parlat amb Antonio Rossi, un dels seus companys a 'El programa de Ana Rosa', per revelar què hi ha de cert a l'escàndol.

«M'ha explicat que no negaran l'evidència, és a dir, que estan junts, però no ha volgut endinsar-se més en el tema. M'ha dit que passen temps junts, que quan és a Madrid ell es queda a casa seva i per descomptat la gent no conviu de la nit al dia». Aquestes paraules pronunciades per Rossi marcaran un abans i un després dins la crònica social.

Olga, guanyadora de 'Supervivientes 2021', no vol saber res d'aquesta polèmica, però inevitablement n'és al centre. És més, un equip de reporters s'ha traslladat fins a la seva botiga de roba, situada a Màlaga, i s'han emportat una gran sorpresa. I és que l'empresària ha tancat el negoci fins al pròxim dilluns, 17 de gener, a causa d'una malaltia.

Olga Moreno desapareix en el moment més crític

Marta Riesco ha confirmat, a través del periodista Antonio Rossi, que manté una relació sentimental amb Antonio David Flores. Davant d'això, tothom vol saber què pensa Olga, encara que caldrà esperar un temps per sentir les primeres declaracions. Normalment, la premsa sol trobar-se amb Moreno a la botiga de roba, però l'andalusa no visitarà l'establiment en uns dies.

D'altra banda, Joaquín Prat, presentador d''El programa de Ana Rosa', recorda que la pandèmia del coronavirus ha obligat a tancar molts establiments. Però fonts properes asseguren que l'exdona d'Antonio David es troba en perfecte estat, encara que podria tenir lleugers problemes. Encara que és possible que hagi estat en contacte amb un positiu en COVID-19 o que pateixi certs símptomes.

La guanyadora de 'Supervivientes' desapareixerà en el moment més oportú, ja que el seu nom ressona per tots costats. No obstant això, Telecinco han explicat que la convivència entre Marta i Antonio David podria haver sorgit fa només uns mesos. «Ell estava vivint al pis dels seus advocats i ella fa poc que s'ha independitzat», informen al programa d'Ana Rosa.

Olga Moreno fa saltar totes les alarmes

Olga s'ha envoltat d'un exèrcit de seguidors molt poderós i hi ha gent que està força preocupada per ella. Els darrers esdeveniments l'han situat al centre de totes les mirades i ella no se sent còmoda en aquesta situació. A més a més, els rumors han anat a pitjor quan Telecinco ha anunciat que tancarà temporalment la botiga de roba que té a Màlaga.

Antonio David Flores, segons expliquen a 'El programa de Ana Rosa', podria fer un pas endavant per explicar com ha sorgit l'escàndol. Els experts en crònica social pensen que el més adequat seria que defensés Marta Riesco, la seva parella actual. I per a això hauria de concedir una lleugera entrevista i ser completament sincer.