Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el rostre d'Olga Moreno plorant a la palapa de Supervivientes al costat d'una imatge de Jorge Pérez plorant a la platja de Supervivientes

Olga Moreno tremola en conèixer el problema de salut exacte que pateix Jorge Pérez

La gran preocupació d'Olga Moreno en conèixer que Jorge Pérez podria abandonar ‘Supervivientes: All Stars’

Olga Moreno està passant per moments de preocupació a Supervivientes: All Stars. Olga, que ha demostrat ser una concursant forta i determinada, compta amb Jorge Pérez com el seu major suport a l'illa. Tot i això, el preocupant estat de salut de Jorge ha generat una gran inquietud a Olga.

Jorge Pérez, exguardia civil i guanyador de Supervivientes 2020, va tornar a l'illa amb la intenció de repetir el seu èxit. El seu carisma i la fortalesa física l'han convertit en un dels favorits del públic. Però en aquesta edició, una desafortunada lesió amenaça la seva continuïtat al concurs. Jorge Pérez s'ha lesionat el tendó de l'avantbraç, cosa que l'ha obligat a rebre atenció mèdica i seguir un tractament amb antiinflamatoris.

Captura de 'Supervivientes' amb Olga Moreno parlant en vestit blau amb línies daurades el 19 de juny de 2024
Olga Moreno podria perdre el seu gran suport a l'illa | Mediaset

Olga Moreno, preocupada en conèixer el possible abandonament de Jorge Pérez

En els darrers dies, hem vist preocupats molts dels concursants per l'estat del seu company. Tot i això, hem pogut veure que Olga Moreno estaria una mica més intranquil·la amb aquesta situació.

Per Olga Moreno, la situació de Jorge Pérez no és només una preocupació pel seu company. També per l'impacte que això pot tenir en la seva participació. L'andalusa ha estat una figura polèmica des que va arribar al programa, ja que la seva entrada sembla condicionada per les seves accions en el passat.

És ben sabut que Olga no compta amb la simpatia de la majoria dels concursants. De fet, està tenint algun problema per relacionar-se. A més dels conflictes que ja ha tingut.

Arran d'això, ha trobat a Jorge un suport fonamental. Per aquest motiu, la possible sortida d'exguardia civil deixaria Olga en una posició vulnerable, sense ningú per confiar plenament.

Captura d'Olga Moreno plorant a la palapa de Supervivientes
Olga Moreno tem que Jorge Pérez abandoni el concurs a causa de la seva lesió | Mediaset

Olga ha demostrat ser una concursant forta, però la seva falta de suport entre la resta dels concursants podria jugar en contra. Sense Jordi, l'Olga hauria de trobar noves aliances per fer més amena la seva estada a l'illa.

L'estat actual de Jorge Pérez

Com hem esmentat anteriorment, Jorge Pérez pateix una lesió al tendó de l'avantbraç. Des de llavors, ha hagut de rebre atenció mèdica i seguir un tractament amb antiinflamatoris.

En una de les gales més recents, Jorge va confessar el seu estat de salut: “A penes podia obrir la mà… He estat a punt de no fer el joc, però aquí cal donar-ho tot i no pot ser altrament. Espero que no em faci gaire mal aquesta nit i confio que demà estigui millor”.

L'equip mèdic del programa fa tot el possible perquè Jorge pugui continuar. Tot i això, la naturalesa de la seva lesió i les limitacions de l'entorn fan que la seva recuperació sigui incerta.

Captura de Jorge Pérez amb una expressió seriosa a la palapa de Supervivientes
Jorge Pérez confia a recuperar-se de la seva lesió i seguir al concurs | Mediaset

A més, Jorge ha declarat que no pot estar sense fer res en una situació com la que planteja el concurs. “És impossible quedar-se quiet aquí, i menys amb tots fent coses, com em quedaré quiet?”, va dir.

Les pròximes setmanes seran crucials per determinar si Jorge Pérez pot seguir a Supervivientes: All Stars. La seva determinació és indubtable, però la salut ha de ser la prioritat. Els seguidors del programa i els companys estan atents a la seva evolució i esperen que pugui superar aquest obstacle.

Tot i les dificultats, Jorge manté l'esperança que ell pugui recuperar-se i continuar al programa. La fortalesa mental i física de Jorge ha estat clau en la trajectòria.