La relació 'secreta' d'Olga Moreno amb Fernando Verdasco

Surt a la llum quin és el vincle que tenen Olga Moreno i Fernando Verdasco pel qual el tenista li ha donat un cop de la dona d'Antonio David Flores

Després de saltar a la fama, Olga Moreno ha sabut molt bé aprofitar qui és per incrementar el seu cercle social amb diverses persones ja conegudes com a Ana Boyer, la filla d'Isabel Preysler, i Fernando Verdasco, tenista espanyol. Per fi s'ha descobert quina mena de relació mantenen l'esportista i la dona d'Antonio David Flores, qui s'ha fet un lloc en el difícil món de la moda i ha apostat per Ana Boyer i Fernando Verdasco per donar-li a la seva marca l'empenta definitiva.

 

Així, qui diria que aquest trio tan cridaner resultaria la combinació perfecta perquè 'Olé&Amén', la firma d'Olga Moreno i la germana de Tamara Falcó, s'obrís pas en aquest sector tan complex i amb tanta competència. Les dues empresàries s'han unit en una relació laboral per llançar una col·lecció exclusiva de gorres que ha tingut molt bona acceptació entre els assidus a aquest complement tèxtil. A més, 'Cocowi Brand' ha col·laborat en aquesta nova línia de gorres amb la marca de la concursant de 'Supervivientes' i la germana d'Enrique Iglesias per donar-los l'empenta que necessitaven perquè la venda fos tot un èxit. I ho han aconseguit.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Fernando Verdasco, parella d'Ana Boyer, i Íñigo Onieva, el xicot de Tamara Falcó, també han volgut donar suport a aquesta nova simbiosi empresarial. Per tant, els dos ben plantats cavallers han posat amb les gorres més demandades de la línia i les seves fotografies s'han utilitzat per promocionar les susdites a la botiga 'online' de la web de la marca. És la primera vegada que el tenista i el dissenyador de cotxes han exercit el paper de models i, segons diuen, els seus posats han causat un gran enrenou.

 

Ambdós han ofert el seu granet de sorra i les empresàries han vist com les vendes han crescut amb èxit en els últims mesos, una cosa que Olga Moreno pel seu compte no havia aconseguit en cada any que porta lluitant perquè la firma doni els seus fruits i en el qual fins i tot Rocío Flores ha tractat d'ajudar a la dona del seu pare.

 

Colorit i amb rases atractives

Olga Moreno i Ana Boyer han apostat per crear un producte de talla única, però amb possibilitat d'ajustar-la en funció de les necessitats del comprador gràcies a una tecnologia basada en un tancament a pressió. Les gorres de la marca 'Olé&Amén' s'han llançat al mercat a un preu relativament assequible: 29.99 euros. N'hi ha per tots els gustos.

 

 

Les empresàries han apostat per realitzar creacions de tota mena de colors amb l'objectiu que puguin combinar-se fàcilment amb qualsevol estil de roba. A més, han aprofitat l'espai frontal del complement per plasmar frases o paraules que no passaran desapercebudes. Això sí, en anglès perquè sembla que li dona més 'caché': 'Hot' (Calent), 'Sweeter than honey' (Més dolça que la mel), 'Don't me cry' (No em facis plorar) o 'Best is inside '(el millor és a l'interior) són algunes d'elles.

 

Olga Moreno es deslliga per una temporada de la marca

Ara que tot marxa vent en popa, Olga Moreno ha marxat cap a Hondures per concursar en el 'reality' de Telecinco. Molt al seu pesar, per la situació personal que envolta ara mateix al seu marit, s'ha hagut d'absentar d'Espanya per una temporada i deixar a Ana Boyer sola davant les adversitats que li ofereixin a la marca. Just ara que les gorres que han creat tenen tirada.

 

 

Fernando Verdasco i la seva família segueixen treballant en la publicitat de les gorres de 'Olé&Amén', mentre Olga gaudeix dels Cayos Cochinos, com s'aprecia en el posat familiar publicat a Instagram.


Comentaris

envia el comentari