IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els assequibles olis naturals que es poden trobar als supermercats Lidl

Els productes han estat molt ben acceptats per la clientela de la marca germànica

Los aceites naturales de belleza de Cien en Lidl
Els olis naturals de Lidl | Lidl

Lidl és un d'aquells supermercats que destaca gràcies a l'ostensible relació qualitat-preu que ofereixen. La gamma de productes de la marca de cosmètica Cien, en aquesta ocasió, s'ha erigit com la gran estrella dels productes de la firma gràcies a les cremes facials Aqua Cien i la Q10. Indicades, especialment, a la cura dels signes de l'envelliment. 

Els productes, indicats íntegrament per tractaments facials específics i exfoliats, eren normalment un producte de farmàcia. Tot i això, l'entrada d'aquests a Lidl i la reducció de preus els han posat a l'abast de tothom.

Olis naturals de bellesa a un preu molt assequible

La marca Cien ofereix, en aquest cas, tres varietats d'olis essencials recomanats per molts dermatòlegs i experts en bellesa per la cura del cutis. Es tracta dels olis d'argània, rosa mosqueta i arbre de te a un preu de només 4,99 euros.

Aceite de Argán de Cien en Lidl por 4,99 euros
L'oli d'argània per 4,99 euros | Lidl

 


L'oli pur d'argània de Cien

Més conegut com a or del desert, aquest oli 100% d'argània de Cien s'ha erigit com un altre dels productes estrelles de la firma germànica. El producte, utilitzat en cosmètica, s'utilitza sobretot per revitalitzar i hidratar la pell en profunditat. Ajuda, també, a promoure la renovació cel·lular. 

Aceite de Rosa Mosqueta de Cien en Lidl por 4,99 euros
Oli de Rosa Mosqueta de Cien per 4,99 euros | Lidl

 

L'oli pur de Rosa Mosqueta de Cien


L'oli de Rosa Mosqueta és un altre dels productes fetitxe de la firma. Aquest, que regenera i nodreix la pell en profunditat, és la millor solució per les petites arrugues i marques a la cara. Així mateix, són importants per combatre les arrugues amb els antioxidants com el retinol i les vitamines C i I.

Aceite de Árbol de Té de Cien en Lidl por 4,99 euros
L'oli arbre de te de Cien | Lidl

 


L'oli pur d'Arbre de Te de Cent

I per cloure la secció: l'oli 100% natural d'Arbre de Te de Cien. Aquest, el favorit en aromateràpia i cosmètica, és un dels grans benefactors per la pell i és d'allò més vàlid per fer-lo servir a diari. Es pot aplicar a cabell i cara i per fe fer-ne ús només és necessari aplicar-nos unes gotes


Comentaris

envia el comentari