rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Olivia de Borbó critica Letícia pel seu «comportament inadequat»

La familiar del rei Felip VI va valorar la plantada a la reina Sofia
Olivia de Borbó, amb el seu marit Julián Porras | Gtres

 

«El comportament de la reina ha estat inadequat». Amb aquesta fermesa responia Olivia de Borbó la pregunta sobre com havia actuat Letícia, en referència a l'incòmode moment que es va viure entre la monarca i la mare de Felip VI, Sofia.

 

En unes breus declaracions durant la celebració de la desfilada Ole You, que se celebra a l'hotel Only You de Madrid, la familiar de la Família Reial va sol·licitar no aprofundir en les seves declaracions, tot i que sí que va reconèixer que no estava d'acord amb com havia actuat la reina.

 

Olivia de Borbó és familiar del rei Felip per part del seu pare. El seu progenitor, cosí tercer del monarca, compta actualment amb el títol de duc de Sevilla, i per tant la seva vinculació amb la Família Reial és molt estreta.

La desfilada d'Ole You

Olivia de Borbó, amb Julián Porras i el periodista Carlos P. Gimeno | Cedida

 

Amb motiu del polèmic soroll que envolta la monarquia, Olivia de Borbó va esdevenir una de les grans sensacions del festival Ole You. L'esdeveniment, que se celebra per segon cop, és organitzat per Mario Niebla del Toro, que ha repetit l'espectacle gràcies a l'èxit de l'any anterior.

 

La presentació, realitzada a l'hotel Only You, localitzat a Madrid, recull als millors dissenyadors d'Andalusia, els que mostren les seves noves obres. Aquestes, com no pot ser d'altra manera, estan relacionades amb la celebració de la Fira de Sevilla.

La família d'Olivia de Borbó

En l'esdeveniment, Olivia de Borbó va estar acompanyada pel seu marit, Julián Porras. Feliçment enamorats, van anunciar l'arribada ben aviat del seu segon fill, de qui està embarassada de quatre mesos i mig. «Ens acabem d'assabentar que serà un nen», va celebrar.

 

«Ens fa molta il·lusió, perquè ja tenim a Flavia, que té un any i mig», va detallar, afegint que «l'embaràs va molt bé, estic genial, ho porto millor que el primer». Finalment, va anunciar que «es dirà Fernando Enrique, el primer pel meu sogre i el segon per un tema familiar meu».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris