IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Olivia Farnsworth, una nena que no sent dolor, ni gana, ni son

En una ocasió, va ser atropellada per un automòbil i es va aixecar com si res hagués passat

Olivia Farnsworth | Thomas Temple

Olivia Farnsworth és una nena de set anys que viu a Anglaterra. Segons explica el Daily Mail, té una alteració genètica única al món -li falta part del cromosoma 6-que li impedeix tenir sensació de dolor, fam i son. El seu cas es va donar a conèixer quan Olivia va ser atropellada per un cotxe i arrossegada uns 20 metres. Es va aixecar com si res i, amb cara de sorpresa, li va preguntar a la seva família «Què passa»? La petita presentava cremades al peu i el maluc i tenia la marca dels pneumàtics al pit. Els metges creuen que es va salvar perquè es va mantenir relaxada durant l'impacte, cosa que va evitar fractures. En una altra ocasió, es va trencar el llavi i ni va plorar tot i tenir la boca plena de sang.

La seva mare, Niki Trepak comenta que està una mica preocupada perquè la seva filla «no té cap sensació de perill». A més de no patir dolor, tampoc sol tenir gana i li han de donar somnífers per dormir, perquè pot estar perfectament 72 hores desperta. Tot i així, la mare assegura que «és una nena molt feliç». 

De moment no es coneixen més casos com aquest a tot el món. La mare explica que «hi ha moltes famílies passant per lluites diàries sense que la resta del món hagi sentit mai res d'aquests trastorns» i per això ha iniciat una campanya a Youcaring perquè el Centre Mèdic Universitari de Groningen, a Holanda, investigui sobre malalties de desordres cromosòmics.  


Comentaris

envia el comentari