Olvido Hormigos, destrossada a l'enterrament del seu pare

El pare d'Hormigos moria el passat 6 de febrer després de patir un infart
Imatge d'Olvido Hormigos amb la seva mare. | Gtres

 

El pare d'Olvido Hormigos moria el passat 6 de febrer amb 88 anys després de patir un infart de manera sobtada mentre es trobava a la farmàcia del poble. Avui, dimarts 13 de febrer, l'exregidora de Los Yébenes, a Toledo, ha donat el seu últim adéu al seu pare, acompanyada d'amics i familiars del difunt. 

 

Hormigos estava acompanyada del seu marit Jesús, dels seus fills i de la seva mare Vicenta, de qui no s'ha allunyat durant tota la cerimònia. A part de la família, també s'han pogut veure alguns amics d'Olvido com Toño Sanchís. 

De fet, cal recordar que Toño també és l'actual representant d'Hormigos. Abans de l'enterrament s'ha fet una missa per acomiadar a Hipólito. A l'entrada de l'església de San Juan de Los Yébenes es podia llegir l'esquela on la dona, els fills i els néts del mort demanaven resar per la seva ànima.

 

Imatge d'Olvido Hormigos acompanyada del seu marit Jesús. | Gtres

 

Olvido sent que ha fallat al seu pare

La col·laboradora televisiva estava molt unida al seu pare, ja que aquest sempre l'havia defensat davant qualsevol polèmica. Per aquest motiu, Olvido sent que ha fallat al seu pare: «Jo sé que l'he fet patir molt. Sempre em quedaré amb aquesta pena», assegurava a 'Sábado Deluxe'. 

 

També va explicar al programa de Telecinco que entén que la mort sempre ha d'acabar arribant, però pensa que podria haver fet les coses completament diferents.

«Al meu pare no li agradava això de la televisió i ell patia, però sobretot per la meva mare. Sempre m'han dit que si jo no volia a Jesús que per què li feia aquest mal», va relatar Hormigos durant el programa.

 

Imatge d'Olvido Hormigos acompanyada de la seva mare. | Gtres