Olvido Hormigos rep la denúncia d'Alessandro Lequio i María Palacios

L'escàndol que va destapar l'exconsellera sobre una suposada relació amb Lequio ha provocat que la parella reclami 120.000 euros per la mentida
Alejandro Lequio i Ana Palacios denuncien Olvido Hormigos | Catalunyadiari.com

 

Acusant-la d'un atac a la intimitat, Alessandro Lequio i María Palacios han optat per denunciar a Olvido Hormigos, després de les afirmacions que va llançar durant el 2016, on va assegurar haver mantingut relacions sexuals amb l'italià. Segons explica 'Informalia', la parella ha reclamat una important indemnització a l'exconsellera de Los Yébenes, la qual podria incrementar una xifra superior els 120.000 euros.

 

D'aquesta manera, es confirma l'amenaça que va llançar en un principi Lequio contra l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP', a qui va advertir que demandaria per intromissió il·legítima en el dret de la intimitat personal i familiar. En aquest sentit, l'italià va ja assegurar que ell no «anunciava» denúncies, sinó que directament les posava.

 

La portada de la revista 'Lecturas' amb Olvido Hormigos | Lecturas

«Els atacs van ser tants, tan terribles i tan reiterats que em van arribar a atabalar molt», assegurava Lequio, qui negava el suposat «affair». 

 

Així la parella hauria interposat dues demandes conjuntes sol·licitant 120.000 euros d'indemnització. La primera per una entrevista a 'Lectures', i l'altra per diferents declaracions realitzades a diversos programes de televisió.

 

El presumpte «affaire» de Lequio i Olvido

La polèmica va esclatar a causa d'unes declaracions d'Olvido. L'estiu de 2016 aquesta s'asseia al plató de 'Sálvame Deluxe' per explicar tots els detalls sobre la seva suposada relació extramatrimonial amb Alessandro.

 

Lequio, però, no tardar a respondre. «No entraré en aquest món de fantasies i invencions... M'hi nego. Els dimecres a la tarda, a més, jugo el meu partit de golf amb els meus amics i aquests et fitxen cada dia que entres», va explicar Lequio justificant que no hi havia hagut res amb Olvido.  

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

 

Olvido Hormigos a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

La venjança de Lequio

 

Alièns a la polèmica, Lequio i la seva parella van esperar l'arribada de la seva nova filla, Ginebra. «És la base del nostre matrimoni i no hi ha hagut ni la més mínima fissura», afirmava Palacios, dona de Lequio, després de convertir-se en mare. 

 

Així doncs, després de fer un pas endavant i denunciar al cas, Lequio va explicar: «Estem farts de tants mesos de mentides i d'aquest oportunisme que l'única cosa que buscava era un rèdit econòmic. No han tingut en compte res de res, ni la família».