IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Omar i Chabelita han practicat sexe a Cantora amb Isabel Pantoja a casa

El cantant es va sotmetre al 'Polideluxe', que també va confirmar que ell i Kiko Rivera estan d'acord en que torni amb Chabelita

El polígraf va confirmar que Omar i Chabelita han tingut sexe a Cantora.
El polígraf va confirmar que Omar i Chabelita han tingut sexe a Cantora. | Telecinco

'Sábado Deluxe' tenia preparat un plat fort molt sucós per al seu últim programa. Tots esperaven la presència d'Omar Montes, que es va sotmetre al 'Polideluxe' de Conchita i va descobrir el bo i millor de la seva relació amb Isa Pantoja. El cantant va entrar a plató amb una actitud estrambòtica: llençant bitllets al seu pas.

Aquest gest prepotent va despertar les crítiques dels col·laboradors del programa, que no podien creure el que estaven veient. Malgrat això, va poder continuar la seva intervenció i deixar alguns titulars sorprenents per al 'Deluxe', entre d'altres un realment impactant: va mantenir relacions sexuals amb Chabelita mentre Isabel Pantoja mare passejava per Cantora.

Kiko Rivera vol que Omar torni amb la seva germana

El jove va poder desmentir alguns dels rumors que giraven al seu voltant, com que va estar sortint amb la filla d'Isabel Pantoja pels diners. El polígraf li va donar la raó, tot assegurant que durant els temps que van estar sortint, s'estimava a Chabelita

El que també va poder aclarir el 'Poli Deluxe' és que també va ser el germà gran d'Isabel, Kiko Rivera, un dels responsables de la seva relació. Tot i que Omar ho negava, el polígraf va aclarir que Kiko i Omar tenen un complot per tal que Omar pugui tornar amb Chabelita, donant peu a multitud de rumors sobre la reva reconciliació. A més, el DJ hauria dit que Montes és el xicot de la seva germana amb qui més s'ha avingut.

El polígrafo desmintió que Omar tuviera novia
El polígraf va desmentir que Omar tingués nova xicota. | Telecinco
 

Omar va ser infidel a Chabelita, però no té nova xicota

També van sortir a la llum altres intimitats de la relació entre el cantant i la filla de la Pantoja. En aquest sentit, es va confirmar que van mantenir relacions després de sortir de 'Gran Hermano VIP', tot i que Omar assegurava que era mentida i que el polígraf «està boig».

Sobre aquestes infidelitats, la màquina de Conchita va confirmar que Omar Montes podria haver tingut relacions amb una altra concursant del 'reality', Aurah Ruiz. A més, el cantant va confessar que no estava enamorat de Chabelita i que se sentia més atret per Techi.

El que va quedar clar és que les acusacions de Gustavo González son rotundament falses. La parella de María Lapiedra va declarar que Omar mantenia una relació amb una noia del seu barri que es deia Lola i que el jove li havia demana matrimoni. Aquest va ser un moment de tensió entre el convidat i el col·laborador, que es va calmar quan el polígraf li va donar la raó al raper.

Maria Patiño explicó que Isa Pantoja había llamado muy enfadada
Maria Patiño va explicar que Chabelita estava molt enfadada | Telecinco

 

Isa Pantoja, enfadada per l'entrevista d'Omar

Després de la pausa publicitària, la presentadora María Patiño va aclarir que havia rebut un missatge d'Isa Pantoja, on explicava que estava molt enfadada i que el seu ex-xicot no deia la veritat. Omar va contestar en to de burla: «En aquesta vida s'ha de ser honest». Un últim gest que va provocar l'esclat de Patiño, que també va mostrar el seu rebuig al cantant.


Comentaris

envia el comentari