Omar va dormir amb Chabelita dos dies després de ser expulsat de 'GH VIP'

La filla d'Isabel Pantoja va coincidir amb el cantant en una discoteca de Madrid aquest dissabte 13 d'octubre

Omar Montes amb Isa Pantoja dins la casa de 'GH VIP'
Omar Montes amb Isa Pantoja dins la casa de 'GH VIP' | CatalunyaDiari.cat

En els últims dies s'ha produït un nou episodi en la tempestuosa relació entre Isa Pantoja i Omar Montes. Tot i que l'exparella va escenificar la seva separació en el plató de 'GH VIP', sembla que tot podia ser un muntatge entre tots dos. Els altres actors d'aquesta telenovel·la, Techi i Asraf, haurien participat voluntàriament en l'estratègia per guanyar diners dels dos joves protagonistes.  

Unes informacions que es van fer públiques en el programa de Telecinco, 'Socialité', podrien confirmar que la ruptura i les infidelitats de Chabelita i Omar podrien estar pactades. Una reportera de l'espai presentat per María Patiño, va afirmar que Isa i el cantant van passar una nit plegats, després de trobar-se en una discoteca madrilenya.   

Isa Pantoja y Omar Montes.
Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Omar Montes | Instagram @isapantojam @omarmontesofficial

 

Una relació marcada pels rumors i els dubtes sobre la mateixa 

Des de les seves primeres setmanes junts, Chabelita i Omar Montes suspicàcies entre els periodistes, que sempre han tingut dubtes sobre si realment s'estimaven o si sortien plegats simplement per un interès econòmic. Els últims rumors apunten que haurien pactat una estratègia per treure profit del seu pas per la casa de Guadalix de la Sierra. 

Aquestes informacions han aparegut després dels fets que han tingut lloc des de l'expulsió de Montes del programa, el passat dijous 11 d'octubre. Aquell dia, tots dos es van recriminar la seva actitud i es van acusar mútuament d'haver-se enganyat. Aquesta nova baralla en directe no feia presagiar que poguessin tornar a tenir un encontre íntim o una relació amorosa. 

Sorprenentment, però, un dels dos va fer una passa molt important per reconciliar-se dos dies després. El dissabte 13 d'octubre, Omar va saber que Isa Pantoja es trobava de festa en una popular discoteca madrilenya. Llavors, va decidir apropar-s'hi per parlar amb ella i resoldre els seus problemes.  

Aquesta acció imprevista va tenir també un desenllaç inesperat. Un dels amics del cantant va explicar que aquella nit Montes no va dormir a casa seva. Aquest fet va disparar, encara més, les especulacions sobre una reconciliació, sigui premeditada o no. 


Comentaris

envia el comentari