Isa Pantoja i Omar feliços com a parella sentimental i professional

Omar Montes aclareix com és la seva relació amb Chabelita

El cantant ha revelat als mitjans en to de broma que inclús podria adoptar un nen amb Chabelita

Omar Montes està centrat en la seva nova faceta de cantant i  es troba en plena gravació del seu pròxim disc, que tal com ha comentat, sortirà a la venda durant la primera setmana d’abril. Acabant amb els últims preparatius, ara mateix, el cantant i concursant de ‘GH VIP’ es troba a Barcelona gravant el videoclip d’una de les seves cançons.

En arribar a la capital catalana, els periodistes no van desaprofitar l’ocasió per preguntar-li sobre l’estat de la seva relació amb Isa Pantoja. Cal recordar que ambdós van ser parella sentimental, tot i que la seva relació va estar plena d’alts i baixos, fins que al final van tallar i ara Chabelita està sortint amb el concursant de ‘GH VIP’ Asraf.

 

Omar vol adoptar un nen amb Chabelita

Amb els dies però, han sorgit rumors que Chabelita i Omar estarien protagonitzant un apropament, ja que a través de les xarxes s’han enviat missatges ambigus que fan pensar que no estarien tan distanciats com semblen. Respecte a això ha estat preguntat el cantant, que ha contestat en to de broma i amb ironia que sí, que ell i la Pantoja estaven pensant a anar-se’n junts de vacances i fins i tot en adoptar un nen, el padrí del qual seria l’Asraf.

Omar Montes, tot i les seves bromes, està solter i a més a més amb ganes de conèixer noies. En arribar a Barcelona, el primer que va fer va ser llançar un reclam a Instagram amb una fotografia on buscava alguna noia que l’acompanyés a anar de compres.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holaa estoy por Barcelona alguna babyyy me lleva de compras OS CAMELOOO

Una publicación compartida de  OMAR MONTES (@omarmontesofficial) el

 

Per la seva banda, Isa Pantoja visitava la setmana passada el seu germà a la casa de Guadalix per donar-li ànims en aquesta recta final de ‘GH DÚO’: «Ho estàs fent molt bé. La mama té tota l’estona el canal 24 hores a Cantora (...) La família tot bé. Bé, ja saps que jo sempre tinc els meus embolics. Estic més tranquil·la. No et rendeixis».

 

Asraf ensenya la seva cicatriu

Amb els seus ‘embolics’, Chabelita feia clara referència a l’últim aldarull que es va muntar en una discoteca on Asraf i ella estaven de festa. Pel que es veu, Asraf s’hauria vist immers en una baralla de la qual havia sortit amb una bona ferida a la cara que el va dur a ser atès pels equips d’emergència.

Tot i que els motius de la baralla no són clars ni estan definits, fa uns dies Asraf reapareixia als mitjans per aclarir que el conflicte no va ser causat per gelosia com s’havia especulat, i aprofitava per ensenyar al programa ‘Ya es mediodía’ la cicatriu que encara tenia arran de la baralla.

Tal com confessava el model, aquesta agressió l'ha perjudicat professionalment, ja que ell viu de la seva imatge, i a causa de la cicatriu, de moment viu apartat de les passarel·les i dels fotògrafs. De fet, la parella, que habitualment compartia imatges d’ells dos a les xarxes, des del 4 de març, que van publicar la seva última instantània, no han tornat a aparèixer junts en una fotografia a les xarxes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That feeling@asraf_beno

Una publicación compartida de ISA P A N T O J A (@isapantojam) el