Omar Montes confessa el que va cobrar per un dels seus últims concerts

El cantant hauria ingressat més de 7.000 euros per cantar 6 cançons en 20 minuts

Chabelita i Omar a l'aeroport de Madrid abans de volar cap a Miami
Chabelita i Omar a l'aeroport de Madrid abans de volar cap a Miami | CatalunyaDiari.cat

Chabelita Pantoja i Omar Montes han aconseguit, en el poc temps que porten junts, treure-li el títol de parella més mediàtica de l'estiu a Sofía Suescun i Alejandro Albalà. No passa un dia sense que Telecinco o les revistes del cor comentin alguna nova notícia sobre la seva relació o sobre la vida professional d'algun dels dos. 

Des que estan junts, la parella ha hagut d'escoltar un munt de rumors sobre possibles infidelitats o sobre el seu passat. Ylenia Padilla o Steisy de 'Mujeres y hombres y viceversa' han sigut algunes de les famoses que han avisat a la filla d'Isabel Pantoja de les intencions no massa clares de Montes. Tot i això, Chabelita confia plenament en el seu actual xicot. 

7.000 euros per una actuació de 20 minuts

El seu viatge a Miamipocs dies després d'haver començat a sortir junts, va generar molts comentaris sobretot després que es conegués que es van gastar prop de 15.000 euros i que, segons alguns rumors, tot ho hagués pagat Isa Pantoja. Els diners que hauria cobrat el cantant, segons ha comentat ell mateix, en una de les seves últimes actuacions podrien, però, desmentir totes aquestes informacions.   

El raper conegut per la cançó 'Pantera' ha fet pública quina va ser la xifra que es va emborsar per un concert a la Fira de Comares, un municipi de la província de Màlaga. Montes hauria confessat que va rebre 7.260 euros per interpretar 5 o 6 cançons durant els 20 minuts que va estar a sobre de l'escenari. 

Imatge d'Omar 0junto a Chabelita
Imatge d'Omar amb Chabelita | Xarxes socials

 

Una relació basada en l'interès econòmic

El fet de ser el xicot de la filla d'Isabel Pantoja sembla que està disparant el 'caché' del cantant. Per a molta gent del seu entorn, Omar està aconseguit l'objectiu que es va marcar quan va començar a sortir amb l'ex d'Alberto Isla, fer-se més famós i guanyar més diners. Tot i això, alguns dels seus amics defensen que el jove realment estima Chabelita i fins i tot l'incitaven a què li demanés la mà. 

«Perquè no t'estalvies tot això i li demanés matrimoni, però ara mateix, en directe, amb dos co... germà, parla com un home», va dir a 'Socialité' un dels amics de l'artista, presumint dels ingressos de Montes per cada concert que realitza.      


Comentaris

envia el comentari