Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Omar a Chabelita: «Les traïcions es paguen amb més traïcions»

El jove no va trigar molt a trobar un nou amor dins de la casa
Imatge d'Isa Pantoja mirant a Omar Montes des del plató de 'GH VIP' | Telecinco

 

La relació a tres entre Omar Montes, Chabelita i Techi té un nou capítol. Després que la filla d'Isabel Pantoja reflexionés sobre la seva ruptura amb el cantant, ara ha estat Omar qui ha parlat.

 

El jove no va trigar molt a trobar un nou amor dins de la casa. El problema va ser que va escollir la que havia estat la millor amiga de Chabelita dins del concurs, Techi. Montes,  en un dels seus últims passos pel confessionari de la casa de 'GH VIP', ha parlat de la seva nova relació i també s'ha recordat, però amb rancúnia, de la seva antiga xicota

 

El missatge de Montes a Chabelita

Sobre la seva nova conquesta, l'últim concursant en entrar a Guadalix va dir: «He conegut Techi. Ens vam fer uns petons i ens vam abraçar. Passem 24 hores tancats junts i necessitem afecte. La noia és molt afectuosa». 

 

Minuts després seria Isa Pantoja la protagonista de les paraules d'Omar Montes. «El que sento per Isa és dolor, rancor i traïció. Em sento alliberat. Si ella ha fet això sabent que la podia veure, tampoc em valia la pena com a xicota», va sentenciar el jove. 

 

També va voler comentar com l'havia fet sentir el flirteig entre la germana de Kiko Rivera i Asraf: «Per a mi la relació feia dues setmanes que estava morta. Has volgut jugar-me-la? Si ara estàs disgustada, t'ho haguessis pensat. Les traïcions es paguen amb més traïcions». 

 

 

Techi dins de la casa de 'GH VIP6'. | Telecinco

 

Techi també ha donat la seva versió 

L'altra implicada en aquest triangle amorós va voler expressar així les seves impressions: «No sé com explicar-ho a l'audiència. No és una traïció. Ha sorgit així i m'he deixat estimar. Necessitava afecte, i si ha estat amb, doncs ha estat amb ell». Techi també va afegir que amb Isa Pantoja només «tenia una amistat de 15 dies» i que per tant «no era una amiga de llei, no la considerava la meva amiga». 

 

 

Isa Pantoja en una de les seves intervencions en els programes de Telecinco | Telecinco

 

Chabelita indignada amb Techi

Chabelita també va voler opinar sobre la que va ser la seva amiga en el debat de «GH VIP: Límite 48 Horas. La primera expulsada del 'reality' de famosos va explicar que creia que l'havien traït: «M'ha fet més mal el que ha fet Techi que no el d'Omar... sento molta ràbia. No m'he creuat amb una persona tan dolenta en la meva vida. Me l'ha jugada, em trobo fatal, s'ha de tenir molt poca vergonya». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris