Relacionen Omar Montes amb la desaparició d'una noia

Tot i que el cantant ho ha negat tot, algunes informacions apunten a la possible relació entre aquest i la desapareguda

Omar Montes no ha tingut una vida fàcil
Omar Montes, implicat en la desaparició d'una noia | TELECINCO

Omar Montes s’acaba de veure implicat en unes informacions que canviarien per complet la imatge que es té d’ell, després que hagin sortit a la llum especulacions sobre la presumpta implicació del cantant en el cas de la desaparició d’una noia, que està investigant la policia.

 

El cantant i la desapareguda podrien haver mantingut una relació

Diego Arrabal, del programa ‘Viva la vida’, era l’encarregat de revelar que el cantant s’hauria personat a la policia per petició de les autoritats per declarar sobre la desaparició d’una noia que segons els seus pares, es relacionava amb el cantant.

 

«Hi ha una denúncia d’una família que denuncia la desaparició d’una persona. En el transcurs d’aquesta investigació és quan surt el nom d’Omar. Els pares al·leguen que la nena estava amb Omar Montes i fins aquí podem explicar».

 

Una de les imatges mostrades a 'Viva la vida'
Una de les imatges mostrades a 'Viva la vida' | TELECINCO

 

El cantant no ha negat tot

Amb tot això, Omar s’ha volgut pronunciar desmentint la notícia mitjançant ‘La Razón’ i explicant la seva versió dels fets: «Els meus advocats han trucat al programa per dir que no era cert el que s’està insinuant», ha aclarit el cantant. A més a més, ha detallat que a les imatges que s’han publicat d’ell, no es trobava entrant en una comissaria, sinó en un «edifici on s’investiguen els delictes contra la protecció de dades. Jo vaig anar a declarar perquè hi ha un senyor a qui han detingut que revelava informació i dades de famosos».

Tot i això, tots els mitjans s’han fet eco de la seva possible relació amb la desaparició de la noia, així que al cantant no li ha quedat més remei que apel·lar al seu bon caràcter per desmentir totes les informacions: «Tot el món sap com sóc i que no podria estar implicat en una cosa així. Tota Espanya em coneix, m’han vist a ‘Supervivientes' durant 3 mesos i saben que sóc un sol», ha conclòs el cantant.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari