IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Omar Montes sorprèn una nena hospitalitzada a Barcelona amb un munt de regals

La menor va assegurar que li encantaria conèixer-lo perquè l'admirava molt, i el cantant no ha dubtat a complir els seus desitjos

La fama d'Omar Montes es va disparar arran de la seva relació amb Chabelita
La fama d'Omar Montes es va disparar arran de la seva relació amb Chabelita | Instagram

La popularitat del cantant Omar Montes s'ha disparat arran de la seva relació amb Chabelita. Els dos, tot i que en un primer moment molt reticents a parlar del vincle que els unia, han protagonitzat nombrosos titulars, i és que la parella ha tingut alts i baixos importants. 

De fet, el punt de més tensió es va viure després de l'entrada de Montes a 'GH VIP', on les acusacions d'infidelitat van aflorar. Ara bé, també és cert que no coneixíem la cara més solidària d'Omar, i és per això que l'intèrpret ens ha sorprès amb un gest que molts han aplaudit. 

Un dels gestos més emotius d'Omar Montes

Tota la història va començar després de sortir a la llum un petit vídeo, en el qual una nena hospitalitzada assegurava que li encantaria conèixer-lo, perquè l'admira moltíssim. El cantant no ho va dubtar, i immediatament va demanar la col·laboració dels seus seguidors per localitzar-la, segons ell, per portar-li «un carro de regals». La resposta no va tardar a arribar, i unes hores després Omar ja tenia el contacte de la menor. 

Omar va demanar ajuda als seus col·laboradors per localitzar la petita
Omar va demanar ajuda als seus col·laboradors per localitzar la petita | Instagram (@omarmontesofficial)

 

«Que sapigueu que m'han concertat una hora amb ella, i li portaré un carro de regals que ni s'ho creurà», va assegurar el cantant. A continuació, hem pogut veure com l'artista complia amb les seves promeses, i es dirigia amb un cotxe a l'hospital de Barcelona on estava ingressada la petita, amb un munt de regals, entre els quals enormes joguines de peluix. 

El cantant ha complert amb les eves promeses, i ha visitar la petita amb un munt de regals
El cantant ha complert amb les seves promeses, i ha visitat la petita amb un munt de regals | Instagram (@omarmontesofficial)

 

El cantant, com no l'hem vist mai abans

Posteriorment, el cantant ha escrit unes emotives paraules a les seve xarxes socials, acompanuyades de quatre imatges de la trobada amb la petita. «Us presento el nou membre dels vengadors, Aiara, 'wonder girl'. Ella salvarà el món», ha escrit el cantant, que a les imatges es pot veure que està realment emocionat. 


Comentaris

envia el comentari