Omar Montes viu el Nadal amb el seu tiet ingressat a l'UCI

El tiet d'Omar fa anys que lluita contra el càncer

Omar Montes está viviendo duros momentos
Omar Montes viu un dels Nadals més complicats | CatalunyaDiari.com

Omar Montes, un dels protagonistes absolut de l'actualitat rosa gràcies a la seva relació amb Chabelita i al seu pas per l'última edició de 'Gran Hermano', no passarà per un dels seus millors Nadals, ja que té un tiet ingressat a l'UCI de l'Hospital Universitari de Fuenlabrada, a Madrid, com a conseqüència d'un càncer. 

Es tracta del seu tiet Francisco, el germà de la seva mare, que segons el mitjà 'Jaleos' pateix un càncer des de fa diversos anys. 

El tiet d'Omar Montes, «molt greu» a l'hospital

El mateix Omar ha confirmat la notícia després de ser preguntat pels mitjans. De fet, l'ingrés a l'hospital del seu tiet es va produir recentment, després d'empitjorar de la malaltia que pateix. El jove està «molt afectat» perquè estava molt unit al seu tiet: «És una pena perquè jo sempre he tingut una relació molt especial amb ell. Abans m'entrenava».

«No hi ha un dia que no vagi a visitar-lo», assegura Omar, «perquè ens ha donat poques esperances de recuperar-se». Tota la família està al costat de Francisco en aquests moments tan durs, especialment en unes dates tan assenyalades al calendari, dies on la família es converteix en el més important. Fins i tot Chabelita s'ha apropat a l'hospital a visitar el tiet, segons fonts properes a la filla d'Isabel Pantoja. 

El jove intenta superar la situació en companyia dels amics

Els compromisos professionals i les visites al seu tiet a l'hospital fan que Omar Montes no tingui gaire temps per a ell mateix, però per fortuna ha trobat en els seus amics un dels pilars bàsics per suportar millor la situació personal que li ha tocat viure. 

Un exemple del temps que passa amb els seus amics, i que li permeten oblidar-se una mica del mal moment, el vam veure durant la setmana passada al Bingo Las Vegas de Ciudad Lineal, a Madrid, on el jove va poder sopar de franc i es va apropar a alguns fans per fer-se fotos amb ells. 

Un dels detalls que més va cridar l'atenció llavors va ser que Chabelita no l'acompanyava, donant visibilitat als rumors que asseguren que la seva relació sentimental torna a estar en un moment delicat, segons ell pels gels de Chabelita, tot i que ella ho ha negat tot. 

Omar Montes, un noi solidari

No tot a la vida d'Omar són desgràcies i males notícies, ja que el jove també ha aconseguit trobar lloc en la seva estreta agenda per a alguns esdeveniments solidaris. Fa unes setmanes, de fet, el cantant va visitar una nena malalta de càncer, com el seu tiet Francisco, en un hospital de Barcelona, ja que la nena havia mostrat la seva il·lusió per rebre una visita d'ell. 

Omar va aconseguir trobar la família de la nena, amb qui va parlar per fer una visita en persona a la menor. Quan es va presentar a l'hospital, Omar va aparèixer amb un munt de regals per la petita.


Comentaris

envia el comentari