Omar Montes li toca el cul a Chabelita al carrer

La mediàtica parella es va mostrar molt afectuosa durant una breu escapada a Miami

Chabelita y Omar, juntos en el aeropuerto de Madrid rumbo Miami
Chabelita i Omar, a l'aeroport de Madrid abans de volar cap a Miami | CatalunyaDiari.cat

 

Miami ha estat l'últim destí d'una de les parelles més mediàtiques del panorama del cor, Chabelita i Omar Montes. La filla d'Isabel Pantoja i el raper no van escatimar en despeses en el seu viatge i es van deixar veure molt encaramel·lats i apassionats, demostrant que continuen junts

Chabelita va començar a sortir amb Omar el mes de juliol, just després de trencar amb el pare del seu fill, Alberto Isla. Tot i el poc temps que fa que estan junts, Montes ja ha estat a Cantora i coneix al fill d'Isa, a més que la parella ja gaudeix de les seves primeres vacances plegats. 

Omar Montes es va donar a conèixer amb la seva participació en el programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ on va voler conquerir a Steisy. Una altra de les seves parelles conegudes va ser la participant de 'Gandía Shore' i 'GH VIP' Ylenia, amb qui va sortir durant una breu temporada.

Un viatge molt apassionat 

L'estada a Miami va ser una gran experiència per Chabelita, ja que va tenir l'oportunitat de conèixer al seu ídol el cantant Anuel. La parella va decidir gaudir al màxim de la ciutat gastant-se ni més ni menys que 14.000 euros. 

Chabelita i Omar van passar unes vacances a tot drap, sense preocupar-se dels periodistes que els seguien i tenint una actitud molt afectuosa i apassionada en tot moment. La passió entre tots dos era tanta, que les càmeres van captar com Omar agafa amb força el cul de la seva xicota.  

Imatges com aquesta serveixen per certificar que, tot i que només estan junts des del juliol, la seva història és ferma tot i els molts problemes que han tingut en aquest mes. Les infidelitats que han comès tots dos o el passat delictiu de Montes no són obstacles perquè la parella estigui feliç. 

Omar Montes le toca el trasero a Chabelita en Miami
Omar Montes li toca el cul a Chabelita a Miami | Telecinco
 

Crisi només aterrar a Madrid 

Tan bon punt van aterrar a l'aeroport de Barajas, tots dos es van separar i van decidir passar el cap de setmana cadascú pel seu costat, però amb qui va estar Omar no va agradar gens a Chabelita. El cantant va passar unes hores amb Apolonia Lapiedra, actriu porno que apareix al seu últim videoclip en el qual es besen apassionadament. Aquesta situació, a més del flirteig entre tots dos, van fer que es disparés la gelosia de la filla d'Isabel Pantoja.


Comentaris

envia el comentari