Omar Montes torna a estar enamorat: l'afortunada es diu Núria i és catalana

Ambdós es van conèixer en l'últim videoclip del cantant
Imatge de Núria, la nova parella d'Omar Montes | INSTAGRAM

 

Omar Montes no pot demanar més a la vida, ja que actualment es troba travessant un gran moment en tots els sentits. Després de guanyar ‘Supervivientes’ i emportar-se el suculent premi, el cantant ha tret un nou tema, ‘Enamorado’ que en pocs dies ha aconseguit 283.792 reproduccions a YouTube. Per si tot això no fos poc, a l’èxit professional se li afegeix ara l’èxit personal, ja que el cantant ha tornat a trobar la il·lusió al costat d'una noia explosiva que es diu Núria, a qui va conèixer rodant el seu últim videoclip, en el qual apareix al costat del cantant amb actitud molt suggerent. 

 

Així és Núria, la noia que ha enamorat al cantant

La nova parella d’Omar Montes es diu Núria, és catalana i té 29 anys. Tot i que ha estudiat farmàcia, actualment és ‘influencer’ i també ha treballat com a model i ballarina; i és que el seu cos no passa desapercebut per ningú, i ella aprofita els seus atributs explosius per mostrar-se a Instagram, on acumula més de 342.000 seguidors.

 

 

Una de les passions que comparteix amb Omar Montes són els tatuatges i l’esport, ja que tal com s’observa a les fotografies que aquesta publica a les xarxes, el cos de la ‘influencer’ està quasi completament tatuat i a més a més, se la pot veure habitualment practicant esport al gimnàs, gràcies al qual haurà aconseguit el seu cos definit. Tot i el seu culte al cos però, Núria no s’està de capritxos gastronòmics, i visita molts locals de menjar diferents, en els quals, tal com ella mateixa publica, es demana el que li vingui de gust en aquell moment i gaudeix com tothom d'una bona hamburguesa amb patates fregides.

 

 

També et pot interessar...