ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

On comprar les joguines més barates

La Patrulla Canina o el rellotge Yokai són alguns dels productes estrella d'aquest any

On comprar les joguines més barates. | Diario Tordilla

 

Arriba el Nadal i els més previnguts s'apressen a comprar les joguines per al Pare Noel o els Reis Mags, però amb l'arribada d'aquestes festes els fabricants apugen els preus, de forma que és gairebé impossible trobar una ganga per als més petits. La despesa l'any 2015 per cada nen o nena va ascendir als 174,12 euros, un augment significatiu respecte a l'any anterior, però comptar amb un pressupost més ampli no té per què significar una despesa més gran. A continuació et donem algunes pistes per saber on trobar les joguines més barates.

Aquest 2016 està sent, sens dubte, l'any de la Patrulla Canina. Aquest simpàtic grup d'animals compta amb un centre de comandament, que pot costar més de 70 euros a Amazon o Poly Juguettos. L'opció més barata és El Corte Inglés, on pots adquirir la joguina per 59,99 euros. Star Wars és una altra de les sensacions actuals i el Falcó Mil·lenari de Lego torna a estar de moda. La nau de Han Solo ascendeix als 150 euros en botigues com Toys 'R' us, encara que la pots trobar a Carrefour per 107.

Tot i que cada any hi ha productes estrella, hi ha clàssics que no passen de moda. És el cas de Barbie Princesa Luces, que en qualsevol establiment està disponible per uns 20 euros. La versió futurista de la nina, Barbie Hoverboard, és una mica més cara: 76,19 euros a Amazon. La Casa Maletí de Nines Playmobil és un altre clàssic, en Toys 'R' Us surt per 54,99 euros, encara que a El Corte Inglés la pots trobar per gairebé la meitat.

Els nens i nenes de més edat es decanten per articles tecnològics. El boom de l'any passat va ser el dron, tot i que ara es porten altres articles com el rellotge Yokai, disponible a Carrefour o Amazon per poc més de 23 euros. La Play Station 4 Slim de 400 GB és una aposta segura. L'opció més barata per comprar la consola de Sony és Amazon: en aquesta tenda online podem trobar-la per 279,90 euros.


Comentaris

envia el comentari