TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🚨 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Carmen Borrego: «L'operació de Terelu ha anat molt bé»

La seva germana, Carmen Borrego ha comentat que esperen els resultats de l'operació
Terelu Campos, abans d'entrar a l'hospital | CatalunyaDiari

 

Bones notícies sobre l'estat de salut de Terelu Campos. La col·laboradora de ‘Sálvame’, que va consternar tothom a finals de la setmana passada en confirmar que patia càncer de mama, s'ha sotmès avui una operació trascendental que, segons la seva germana Carmen Borrego, «ha anat bé».  

 

Terelu, així mateix, va entrar ahir a la nit a la clínica amb un somriure i amb l'anhel que tot anés bé. Tot sembla indicar, doncs, que tot ha sortit segons es preveia i Borrego ha confirmat a 'Lecturas' que tot ha anat bé. «Fa una estoneta que ha sortit de quiròfan», ha dit Carmen Borrego mentre assegurava que el seu estat de salut és bo.

L'operació de Terelu «ha anat molt bé»

Terelu, qui no va dubtar en assegurar que estava confiada davant l'operació tot i els evidents dubtes que li sorgien, s'ha sotmès avui a una operació per extirpar un tumor a la mama.

 

Per sort, però, Carmen Borrego ha comentat que «ha anat tot molt bé» i al llarg de les pròximes hores la família sabrà els resultats del tractament. Tot i això, sembla que aquests es faran esperar força, ja que segons la seva germana «els resultats trigaran bastant, no és cosa de 24 o 48 hores».

 

Terelu Campos, i Carmen Borrego a l'Hospital de La Luz | CatalunyaDiari.cat

 

 

L'exterior de la cínica, d'altra banda, s'ha omplert de personalitats que han volgut traslladar el seu suport a la filla de María Teresa Campos. Més enllà de la seva filla Alejandra Rubio, cares conegudes com Rocío Carrasco, Mila Ximénez o Belén Rodríguez s'han volgut aplegar a les portes de l'hospital per reforçar Terelu. 

 

 

 

Terelu Campos, optimista

«Afortunadament, s'ha detectat a temps. Com més aviat millor», va dir la mare de Terelu, María Teresa Campos a les portes de l'hospital. El cert, però, és que la mateixa Terelu ja va expressar que se sentia amb forces per tornar a afrontar un càncer, tot i que els seus seguidors i amics han volgut aplegar-se a l'exterior de l'hospital per si li sorgia algun dubte.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris