Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

La operacions estètiques de Rocío Carrasco, conseqüència de la seva relació amb Antonio David

«Es va operar els pits i les cames perquè Antonio David no la humiliés»

Per si teníem pocs testimonis al respecte, ara s'ha sumat el de Tony Rodríguez, l'home de confiança de Rocío Carrasco i encarregat de la seva seguretat durant diversos anys, que va viure de prop algun dels moments més dramàtics de la parella. Va ser contractat per Antonio David, i estava 24 hores pendent de qualsevol cosa que poguessin necessitar. De fet, va estar del costat de Rociíto durant el seu ingrés després de l'accident de moto que gairebé li costa la vida a Mataró o quan es va realitzar la seva primera intervenció estètica.

Una odissea per una operació estètica

Encara que, potser el que ningú sap, és que aquests retocs que es va realitzar Carrasco, van ser com a resultat d'una autoestima completament destrossada després dels comentaris despectius que li feia Antonio David sobre el seu físic. Així ho relata Tony Rodríguez durant la seva primera entrevista en 26 anys. A l'igual que la protagonista del moment, ha esperat massa temps per trencar el seu silenci, però el que ha explicat no deixa indiferent a ningú. «Rocío va viure a casa meva una temporada arran d'una operació estètica de Rocío. Va ingressar a la Clínica Dexeus de Barcelona per fer-se una liposucció i una operació de pit. Ho va fer pels comentaris despectius que li feia David sobre el seu físic», ha detallat.

«Ella volia acontentar-lo, el seu desig era agradar a la persona que tenia al costat. Però, realment, a David li era igual el que fes, s'operés o no. Després de la intervenció va estar quatre dies ingressada i jo vaig estar tot el temps amb ella. David venia de tant en tant. Hi havia molta premsa i Rocío no volia que ningú s'assabentés del que havia fet», explica. Segons sembla, en part Rociíto se sentia avergonyida per haver fet aquest pas, encara que fos per sentir-se millor amb ella mateixa. «Sortir de l'hospital va ser una bogeria, vaig haver de ficar-la a la part de darrere del cotxe perquè no la veiessin. Després me la vaig endur a casa meva i allà va estar 15 dies. Rocío tenia les cames negres, no podia ni caminar», relata.

Agressions a Rocío Carrasco

El guàrdia de seguretat no ha dubtat a corroborar també el dolorós relat de Rocío Carrasco, i afirma haver presenciat alguna d'aquestes agressions que va patir per part de la seva exparella. De fet, qualifica la seva relació com un autèntic 'desastre'. «Aquella relació era un desastre. Discutien molt, ell la insultava. Estava obsessionat amb el físic. Sempre li deia a Rocío que estava grassa. 'Mira com t'estàs posant', li repetia. Si ella ja tenia moltes inseguretats, amb aquests comentaris la destrossava. A això, suma-li que no era afectuós amb ella», les mateixes paraules que pronunciava la filla de 'la més gran' en els primers capítols del seu documental.

«David només es mostrava afectuós quan hi havia periodistes i fotògrafs al voltant, cosa que no passava de portes endins. A ell li agradava anar al seu aire, passava molt temps fora, i quan tornava cabrejat de la feina, ho pagava amb Rocío. Quan va arribar el tema de la multa, la situació es va agreujar més. El tracte anava a pitjor». De fet, Tony assegura que van ser moltes les ocasions en què el seu 'cap' es desfogava amb ell i la seva dona. «D'amistats no en tenia, amb qui més compartia era amb nosaltres, amb mi i amb la que llavors era la meva parella, Dolores». «A vegades em deia que no podia més i jo li responia que veia coses que no em semblaven correctes. Ella plorava i no actuava. Aguantava, crec que li tenia por. Es contenia per si deia alguna cosa i a ell li queia malament. La seva resposta sempre era que és que l'estimava molt, però res més».