rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Operen d'urgència María Teresa Campos per un fort dolor d'estómac

Terelu Campos va abandonar ràpidament el plató de 'Sálvame' després d'una trucada de Carmen Borrego
María Teresa Campos en una imatge d'arxiu  | CatalunyaDiari.cat

 

Després que el passat cap de setmana hagi sortit a la llum la informació sobre l'ingrés hospitalari de María Teresa Campos, ara han tornat a saltar totes les alarmes. Tot i que la família va informar en el seu moment que es tractava d'un fort dolor estomacal, però que no hi hauria cap risc greu, la presentadora s'ha vist, finalment, obligada a sotmetre's a una operació d'urgència. La seva filla, Terelu Campos, va rebre una trucada en directe a 'Sálvame', perquè acudeixi a l'hospital. 

La seva filla va abandonar 'Sálvame' en directe per anar a l'hospital

Terelu havia acudit al plató de Mediaset per informar sobre les últimes novetats de l'estat de salut de la seva mare. «Ha passat mala nit. No hi ha hagut una evolució, i com no saben quin és l'origen de la parada intestinal que ha patit no poden enviar-la a casa», ha explicat, abans que la seva germana Carmen la truqués per demanar-li que vagi ràpidament a l'hospital on estava la seva mare. 

 

Terelu Campos amb la seva mare, María Teresa Campos  | cedida

 

Una vegada va arribar al centre hospitalari, Terelu va fer una trucada al programa per tranquil·litzar els seus companys, i també els teleespectadors, per haver sortit sense donar cap explicació. «(María Teresa) està bé. El metge ha considerat que havia de fer una prova i la meva germana ha cregut convenient que estiguéssim les dues. Volia trucar per no alarmar, a partir d'aquesta prova, el metge decidirà què fer. Estem a l'espera de saber què passa. Vull tranquil·litzar tothom», han estat les paraules de la col·laboradora. 

La presentadora, intervinguda quirúrgicament

Finalment, però, sembla que la intensitat del seu dolor ha obligat l'equip mèdic a intervenir quirúrgicament, tal com ha explicat a través d'un comunicat. «La pacient María Teresa Campos Luque, que va ingressar en aquest hospital el passat dissabte, 17 de febrer, ha estat intervinguda quirúrgicament per un quadre de suboclusió intestinal secundari», va informar el centre mèdic. 

 

«La intervenció per via laparoscòpica ha transcorregut sense cap incidència. Es troba en observació mèdica, evolucionant favorablement. Aquest informe s'emet a petició de la família a la qual se li entrega un igual», conclou el comunicat mèdic de María Teresa Campos. El document està firmat pel doctor en gastroenterologia i hepatologia, José Luis Calleja, i el doctor en cirurgia general i de l'aparell digestiu, Carlos Durán Escribano. 

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris