YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana María Aldón pateix les seqüeles de la seva participació a 'Supervivientes'

La dona d'Ortega Cano va passar per quiròfan el 17 de juliol

Ana María Aldon
Ana María Aldón s'ha operat el pit | Instagram

 

'Supervivientes' ha suposat un abans i un després a la vida d'Ana María Aldón, la dona de José Ortega Cano. Després del seu espectacular canvi de look a l'illa, ara Ana María ha hagut de passar per quiròfan per reemplaçar una pròtesi mamària que li van col·locar fa més d'una dècada, quan es va operar per augmentar-se el pit. 

 

El passat divendres 17 de juliol la dona del torero va assistir a una clínica de Madrid amb l'objectiu de realitzar una intervenció quirúrgica. Es tractava d'una operació amb fins sanitaris, però també estètics. Ortega Cano en va explicar tots els detalls a 'El programa del verano': «És una operació de pit per un mal moviment que va fer a 'Supervivientes'. Va fer un esforç i tenia un múscul del pit danyat». 

 

Aldón aprofita per fer-se uns retocs

«Ha recorregut a les tècniques quirúrgiques per millorar el seu aspecte i per solucionar una condició mèdica que tenia per les pròtesis. Ha estat un canvi de pròtesis per fer una millora sanitària i també en salut i en estètica», explicava la doctora Galcerán, la professional que la va atendre.

 

A més, aprofitant el seu pas per la clínica, Ana María Aldón s'ha realitzat alguns retocs més. «A la tornada del programa ens interessava molt fer-li una recuperació de tanta exposició als agents externs de l'illa, com el sol o el vent. Han estat tractaments per millorar la qualitat de la pell, perquè en aquest cas es tractava d'aturar el procés d'envelliment», afegia la doctora. 

 

Només un dia després de l'operació, la dona d'Ortega Cano ja va poder sortir de l'hospital. Amb el seu característic sentit de l'humor va assegurar a la premsa que «demà ja estic fregant, netejant i pescant». Ana María va aprofitar per publicar una imatge a les seves xarxes socials, on se la pot veure acompanyada del seu marit i encara amb les benes compressives de l'operació. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ℳ𝓊𝓎 𝒷𝓊ℯ𝓃𝒶𝓈 𝓃ℴ𝒸𝒽ℯ𝓈 𝒶 𝓉ℴ𝒹@𝓈 #anamariaaldon

Una publicación compartida de Ana Maria Aldon (@anamariaaldon) el

 

 

 


Comentaris

envia el comentari