Captura de pantalla del clip publicat al Twitter de 'Lo de Évole', abril de 2020

La confusa resposta de Sandro Rosell sobre l'independentisme que deixa sense paraules a Jordi Évole

L'expresident del Barça va ser va ser absolt sense càrrecs després d'estar 643 dies a la presó

Ja sabem qui serà el protagonista del pròxim programa de 'Lo de Évole' de LaSexta, i segur que no deixa indiferent a ningú: es tracta d'Alexandre Rosell i Feliu, més conegut com a  Sandro Rosell. I és que, a més, l'expresident del Barça  ha aconseguit deixar  sense paraules a Jordi  Évole, una cosa que és gairebé impossible.

En un avanç del programa publicat a Twitter pel compte oficial de 'Lo de Évole', Jordi li pregunta a Sandro quina és la seva opinió sobre la independència de Catalunya. I la seva resposta ha causat controvèrsia, tot i que encara no s'ha emès el programa.

«Hi ha una cosa que no m'ha quedat clara. Tu ets independentista?» comença preguntant Évole. «No sé, diga-m'ho tu» respon Sandro Rosell; una resposta que, 'a priori', és una mica estranya. Després, la cosa no millora. «Jo t'explico uns fets i  tu em dius si ho sóc o no» prossegueix l'expresident del  F.C. Barcelona.

La inversemblant resposta de Rosell

«Si hi hagués un referèndum  per la independència, jo votaria que sí. I me n'aniria a casa. Si el resultat final és que 'sí', jo  me n'aniria de Catalunya» expressa Sandro. «Si el resultat final és que no, em quedo a Catalunya. Sóc o no independentista?» li pregunta a Jordi Évole, que no deixa de mirar-ho amb sorpresa i incredulitat, mentre li diu: «Mai ningú m'havia explicat això». «Així és com jo penso» sentència Sandro Rosell.

  

Una resposta molt inversemblant que ha causat un  gran revol  en les xarxes socials, i la majoria d'usuaris estan igual de confosos que Jordi Évole davant la resposta de Sandro Rosell, tot i que hi ha alguns que recolzen el seu argument i la seva manera de pensar.

Rosell assegura que va ser víctima d'una conspiració

Al clip de presentació del programa, es poden veure imatges de  Sandro Rosell  fent 'running' i assegut a la taula amb Jordi Évole. A més, es poden escoltar declaracions  de l'expresident del Barça en les que explica que va ser víctima d'una conspiració  que li va portar a estar 643 dies en presó preventiva, per després ser absolt sense càrrecs.

«El policia va treure un sobre de dins de l'abric. No sé qui el va posar, no sé com va arribar fins aquí». Évole l'interromp preguntant: «Tu creus que te'l van ficar expressament?». Rosell contesta, clar i concís: «jo dic que no era meu, ni de la meva dona, i que al matí, no hi era», per després contestar que no dubta que tot es tracta d'una conspiració.

A més, Sandro Rosell va coincidir a presó amb altres cares conegudes, com  Luis Bárcenas o Jordi Cuixart. El programa de 'desescalada' de 'Lo de Évole', que s'emet diumenge a les  21:45 a LaSexta, i estem desitjant gaudir d'ell.