Orestes, un concursant de Pasapalabra

Orestes rep una oferta molt sucosa després de participar a ‘Pasapalabra’

Orestes segur que s'ha quedat perplex amb la proposta que ha rebut

Orestes Barbero s'ha convertit, sens dubte, en una de les cares més conegudes de la televisió del nostre país. I és que porta participant més de 300 programes a 'Pasapalabra'. Un concurs en què ha deixat mostres del sentit de l'humor, de la humilitat i de la intel·ligència.

Precisament per totes aquestes qualitats, el jove burgalès ha rebut una sorprenent oferta per part de la seva terra natal. Es tracta d'una proposta que, no sabem si se'n sortirà, però que és un orgull per a qualsevol veí de la ciutat.

Orestes, proposat per a alguna cosa molt especial

El concursant de 'Pasapalabra' sempre que ha pogut ha presumit en el format dels seus orígens i de la seva terra. Per aquest motiu, i perquè ja és una figura molt reconeguda i estimada de la televisió, el PP de Burgos ha fet una proposta molt especial sobre ell. En concret, a través del seu portaveu a la ciutat, Carolina Blasco, s'ha demanat que ell sigui el pregoner de les Festes de Sant Pere i Sant Pau 2023.

Orestes Barbero
Orestes ha vist que se li ha proposat com a pregoner de les festes de Burgos | Atresmedia

Aquesta formació té clar que ell ha de tenir aquest honor perquè, com ha explicat en una nota de premsa, és «un dels millors ambaixadors de la ciutat». Però també perquè és un reflex fidel de la cultura de l'esforç. Guanyi o perdi, és un exemple per a tots i la ciutat té un deute amb ell, que ara pot rescabalar-lo anomenant-lo «pregoner».

Barbero ha vist que, a més, el PP espera que la seva proposició sigui recolzada per la resta de partits de l'ajuntament. Creu que és la millor opció perquè el concursant de 'Pasapalabra' és «estimat i reconegut» a més d'una «representació perfecta per a aquestes festes».

Orestes viu una setmana única

El concursant burgalès segur que està vivint aquesta setmana de manera molt especial. Qui se li hagi proposat per ser pregoner de la seva ciutat és un orgull i més tenint en compte que s'ha produït en uns dies clau. Sí, just quan s'entregarà el pot més gran de la història de 'Pasapalabra' i ell pot ser el que aconsegueixi emportar-se'l.

Barbero és conscient que aquell momentàs televisiu ja s'ha produït, perquè el concurs és gravat, tot i que encara no s'ha emès. Ha vist que el silenci sobre el guanyador dels més de 2 200 000 € s'ha mantingut. Almenys, fins avui.

El que ha passat és que les últimes hores un youtuber, JuanjoVblog, ha filtrat la identitat del vencedor. I, segons aquest, seria Orestes qui esdevindria milionari. Sí, qui, després de tant esforç i tants programes, hauria vist recompensant tot el sacrifici.

Rafa Castaño, Orestes Barbero i Roberto Leal a 'Pasapalabra'
Orestes, segons una filtració, serà aquesta setmana el guanyador del pot de Pasapalabra | Atresmedia

Aquesta informació no ha fet més que augmentar, si és possible, la quantitat de missatges que a les xarxes s'estan pujant deixant de manifest que volen que el jove sigui el triomfador. Missatges tals com «Orestes, campió de 'Pasapalabra'. Em sap greu, però Rafa és un insípid».

En aquesta mateixa línia trobem: «Jo vull que se l'emporti ell», «Crec que Orestes s'ho mereix més. A més de llest, és molt simpàtic i porta més temps, ell és 'Pasapalabra'. Sort xaval, t'ho mereixes».

Sense oblidar-ne d'altres com aquests: «No sé si portarà el pot, però per mi ell és el més gran que ha passat pel programa. Al màxim amb tu», «Si no s'emporta ell el premi, deixo de veure el concurs» i «Orestes sense cap dubte. Porta molt desgast emocional, esforç i moltíssim temps i li han fet coses que fan vergonya».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!